slobodan

Niš

Član od: 15.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Zavese i roletne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zavesa ima rupu, sto nije navedeno u oglasu. Prodavac nije iskren i samo se vadi na to sto ima dosta pozitivnih ocena. Ne preorucujem nikome.
osoba koja je kupila zavesu koristi ime i podatke oca koji nije upucen u njene kupovine kada sam zvao oko detalja isporuke,kada sam pozvao da utvrdim greske(rupa na zavesi )nije htela da se javi,ponudio sam u poruci da uplatim sav novac da mi vrati zavesu ona je drsko odgovorila da ce je zadrzati ali ce mi dati negativnu ocenu(kao da je to najbitnije oko te zavese uz koju sam je poklonio i klizace stipaljke.verovatno se radi o nestabilnoj osobi sa nekim kompleksom

Knjige > Tinejdž i knjige za decu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis oglasa netačan, samo 2 bojnke su prazne od 17 i nisu kao nove. Od ostalih 15 sve su započete a kod četiri polovina stranica je obojena. Tebi na čast!
sve bojanke su bile prazne tako da neznam razlog ove negativne .imam preko 400 oglasa i nisam imao ovakvih losih iskustva do sada sto se i vidi i sa mojim dosadasnjim ocenama
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.