Slytherin

Novi Sad

Član od: 24.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da napomenem da opis treba biti mnogo bolji od onog koji je bio u oglasu. Aparat je imao napuknuće duž tela celog espreso aparata, ali bio sam rad da to zanemarim dok nisam video da nedostaju dva elementa na uređaju (dodatak za dve kafe, a navedeno je u oglasu da aparat može da pravi dve kafe odjednom) i dodatak za dekalcifikaciju bez kojeg je nemoguće očistiti, a samim tim i pokrenuti aparat). I posle tri meseca strpljenja u dopisivanju sa prodavcem i njegovog izbegavanja odgovora, prinuđen sam za loš komentar za ovu transakciju.
u razgovoru gde je kupac narucio aparat nije ni pitao za te elemente za dekalcifikaciju , ni sam ne znam sta je to koji dodatak. pitao sam ljude koji prodaju te aparate u Novom Sadu da mi nabave te elemente oni su rekli da i oni prodaju samo aparat i to za mnogo vece pare i da to nije novi aparat u kutiji kao kada kupis pa dobijes dodatke , aparat je isproban i ispravan uz njega sam kao polon dao kesice za kafu bas za taj model , ja ne mogu svima ugoditi . Sve sto je bilo uz aparat to je slikano na oglasima , ako je video da mu treba dodataka onda je trebao da pita rekao bih mu to ima sto ima , ali on je naknadno zatrazio to i hteo sam mu potraziti to i poslati ,ali to ima samo kada kupujes u kutiji sve zajedno . prodavao sam stvari preko petstotina evra telefone naprimer i niko nije imao zamerku . trudim se ali valjda nije uvek ni to dovoljno!!!!!!

Bela tehnika i kućni aparati > Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi neispravan kompresor od frizidera kojem je izgoreo deo namotaja i kaze da ga je probao u nemackoj. na telefon se javio dva puta i rekao jako ce mi uplatiti ali nista od toga. covek je lazov sto dalje od njega
E ovako...Tacno je da sam vam rekao da cu poslati pare u subotu ste me zvali rekao sam ako stignem,medjutim otisao sam u Austriju i danas sam se vratio kuci a nisam stigao da vam se javim jer sam bio opterecen mnogim stavrima i problemima..Meni nije druze stalo do tih 1000din jer sam prodavao i stvari koje su bile mnogo vrednije kao sto se moze videti po ocenama kupaca i svi su bili zadovoljni i trudim se da ispostujem maksimalno.A ovo sto ste mi dali negativnu nije u redu mogli ste sacekati pa bih vas pozvao i resili stvar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.