Smart S, servis računara

Beograd | Čukarica

Član od: 08.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je stavio u opisu oglasa Asus RX 570 4Gb expedition, ne radi, vrte kulere, nije servisirana, grejana. . . . od toga stoji da je neispravna takva mi je i trebala radi coolera, ali ispostavilo se nakon testiranja da ni cooleri ne rade, ispostovao me sto se tice dogovora
Jedan od pokušaja da kupi neuspravnu grafičku, zagreje-ispeče privremeno proradi i proda kao ispavnu. Grafička je prodata kao neispravna za delove ili popravku, kuleri rade. Kad je preuzeo javlja da navodno ne rade kuleri. I pored toga što ne znam šta je radio sa grafičkom, da li je grejao i zato više ne rade ventilatori, pristao sam da vrati grafičku bez otkupa i da ako grafička nije otvarana i ima stiker na šrafu, vratim novac na račun. Pristaje da pošalje sutra, međutim sutra javlja da ne može da stigne da pošalje, naprasno putuje van zemlje i traži da mu uplatim novac na račun bez vraćanja grafičke. Na to nisam pristao i onda daje negativnu ocenu. Sami procenite koliko je realna ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.