Sneakers

Novi Sad

Član od: 24.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je trazio da se licno nadjemo na adresi radi kupovine robe. U pocetku se javljao/la da ce kasniti, da se na kraju ne bi ni pojavio/la. Vrlo negativno iskustvo i nepostovanje tudjeg vremena.
Imala sam smrtni slučaj toliko zvala sam na telefon bilo je zauzeto

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis ne odgovara patikama koje sam porucio. Pitao sam člana da li su patike negde oštećene on je rekao da nisu a kada su mi patike stigle imao sam sta da vidim, patike su ostecene na 2-3 mesta. Član se ponudio da vrati novac i ja sam mu rekao da ću već sutra da mu pošaljem patike na sta je on odgovorio da li moze tek posle vikenda sto znam da od toga nema nista Tako da prijatelju neka su ti tih 1800 dinara Pozdrav

Odeća | Ženska > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prvi put da ostavljam negativan utisak ali nekada je i to neizbežno, a evo i razloga: Jakna koju sam kupila od prodavca u suštini nije loša, ali ima nekoliko oštećenja koja prodavac nije naveo, već je u opisu napisao da je jakna original i kao nova. Naravno to nije istina jer je na jakni odšiveno krzno na kapuljači, jedno dugme na kapuljači ne može da se zakopča, patenti na rajfešlusima izbledeli, oguljeni, nešto belo po dugmićima, što ne može ni da se skine. Jakna ne odgovara opisu a kamoli ceni. Žao mi je što ne postoji opcija da se okače slike, kako bi i ostali svet koji ovo čita procenio i video da jakna ima dosta oštećenja, dok u suprotnom prodavac "naravno" tvrdi da je jakna kao nova, da nema nikakvih oštećenja i da nema pojma o čemu govorim. . kada sam mu poslala slike na viber kako bi video o čemu govorim, isti me je naravno blokirao. Nisam tražila da mi vrati novac, ali drskost i nepoštovanje ne podnosim. Iz tog razloga dajem negativnu. Morao je u opisu navesti sva ošećenja. "Original" (malo sutra) jaknu sam ipak platila 5.000 din sa poštarinom.
Vrlo ne korektno sa vase strane, jasno sam stavio da za dodatne informacije kao i slike mozete me kontaktirati. A za to sto kazete da je jakna ostecena na krznu tu se uopste ne slazem, jaknu sam licno pregledao. Naravno jakna nije NOVA nego kao nova znaci polovna je, vi ste za 4500 dinara dobili jaknu koja se ovde prodaje duplo skuplje. A to sta ste vi ocekivali za te pare stvarno ne znam.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgore iskustvo koje sam doživeo na ovom sajtu je upravo iskustvo s ovim korisnikom. Kupio sam dva para patika, pre kupovine lepo ga zamolio da mi ne šalje patike ako imaju bilo kakva ostecenja, napisao je da su patike u top stanju i pozvao se na fotografije. Naravno patike su uslikane tako da se oštećenje čak i iz pristojne udaljenosti ne bi moglo videti. Kad je paket stigao i kad sam ga otvorio nisam mogao da verujem šta mi je čovek poslao. Ovo je ocena za drugi par patika u pitanju su 95-ice. Prvo, bilo su loše ofarbane, drugo guma se potpuno odvojila od djona, treće deo iznad pete je bio skroz pocepan i ne moze se sanirati jer je oštećenje na nezgodnom mestu, četvrto obe patike su sa strane bile pocepane. Užas. Pošto sam video o čemu se radi tražio sam svoj novac natrag, u pitanju je 7000 dinara. Nije hteo i da čuje pravdavši se da sam dobio ono što je uslikano. Bezobrazno do bola. Dragi prijatelji zamolio bih vas da što dalje bezite od ovog člana. Administraciju molim da objavi komentar s negativnom ocenom koja se odnosi na drugi par kupljenih patika. Unapred zahvalan.
Skroz nekorektno sa njegove strane prvo kaze da mu posaljem patike I posaljem mu skroz iste patike kao sa slike gde sam napisao da su patike polovne a ne nove covek ocekuje nove patike da dobije a kupuje polovne..... ne zna sta hoce!!! Nikad vise necemo saradjivati toliko od mene ostale ocene govore o mojoj saradnji sa ljudima. Nije ni kupio ove patike a ocenjuje ih

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne mogu da verujem kakvo iskustvo. Poslao mi je patike iz kontejnera, djubre od patika. Pitao sam ga da vrati pare, kaže poslao sam ti fotografije. BEŽITE OD OVOG! !! !! !!
Skroz nekorektno sa njegove strane prvo kaze da mu posaljem patike I posaljem mu skroz iste patike kao sa slike gde sam napisao da su patike polovne a ne nove covek ocekuje nove patike da dobije a kupuje polovne..... ne zna sta hoce!!! Nikad vise necemo saradjivati toliko od mene ostale ocene govore o mojoj saradnji sa ljudima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.