Snezana Knezevic

Lazarevac

Član od: 24.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Koferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je krajnje neodgovoran. U koferu je nađen privezak koji sam sama ponudila da vratim što je gospođa oberučke prihvatila da bi posle odbila da primi isti pa se paket vratio meni. Ne unam da linje ocekivanje bilo da ja pomrijem pjstarinu za nuen privezak? ! Kofer je prodat sa polomljenih točkićima što nigde nije navedeno. Ne preporučujem saradnju sa njom!
Kogod moze neka procita moj odgovor ovoj gospodji. Kofer o kome pise godpodja je od mene kupljen 8 avgusta, uredno je poslat i post ekspresom, zadticen, i bez ijednog ostecenja a pogotovo ne sa slomnjenim tockicima. Kofer je preuzet, pa me je gospodja kontaktira preko kupujem prodajem i kaze u poruci da je detaljno pregledala kofer i da je nasla privezak u dzepu. Samo je pitala da li da mi ga posalje. Nije spominjala polomljene tockice niti bilo sta drugo. Da nesto nije bilo u redu sigurno bi rekla, nebi cutala. Kaze da je privezak poslala 18 avgusta, ja nisam od poste dobila obavestenje ili poziv za posiljku, pa se posiljka vratila. Sigurno revoltirana mi je dala negativnu ocenu posle ovog dohadjaja. Moje pozitivne ocene i komentari govore vise od ovog teksta, ali sam morala da odgovorim na ovu neistinu i spletkarenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.