Snezana M. 068/411-77-10 i 063

Svilajnac

Član od: 01.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pitanju je zamena 1 predmeta mojeg za 3 njena predmeta, koja nije obavljena posteno sa njene strane a ja sam moj predmet poslala odmah, po dogovoru i tako sam ostecena za 70 eura. Prva posiljka je stigla u havarisanom stanju a druga posiljka uopste nije stigla. Na moje pozive nije odgovarala i nije htela da resimo problem. Nisam htela danima da ocenim, pokusala sam ovo da zaboravim kao ruzan san, ali nisam uspela, savest mi ne dozvoljava, jer ja nisam takva, odrzala bih rec makar na moju stetu.
Sramota sta ljudi rade! Telefone sam Vam poslala potpuno ispravne ako je doslo do loma u toku transporta ja zato nisam odgovorna.Bas ste nekorektni maximalno. Cenkali ste se kao na buvljaku sta sve trazite, dobili ste telefon od 50+15 evra i kremu od 400 din. Kazete steta od 70 evra, pa nisu oba telefona polomljena u transportu vec samo jednom (kako ste rekli) je polomljeno staklo ekrana!!! Trebali ste u posti da otvorite paket i da tamo proverite sta ima u paketu, da tamo i njima reklamirate to sto vam je polomljeno u transportu a ne meni, nisam vam ja donosila na kucnu adresu. Od post expresa trebate traziti obestecenje za polomljen predmet a ne od mene. Dali ste sramnu negativnu ocenu sa laznim opoisom ali ste cekali da prodje vise od 15 dana! kao nikome niste dali negativnu kao"hteli da zaboravite" i "savest vam ne dozvoljava" i "niste takva osoba"... SRAMOTA! Ovo je jedna ocena iz vase PAKOSTI i OSVETE koja nema osnova, ali vama na cast a savesti nemate! Upozoravam sve clanove na ovu osobu da ne vrse nikakve zamene jer ce u svakom slucaju iz pakosti dobiti negativnu ocenu. Ovu nepravednu negativnu ocenu koju sam dobila trazim i molim nadlezne u administraciji sajta da bude obrisana jer je data iz razloga ljudske pakosti a ne zbog pravog i istinitog stanja.

TV i Video > Antene

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEMOJTE NASEDATI I UPLAĆIVATI BILO KOME NOVAC UNAPRED! !! Zavlačili su me 6-7 dana za slanje ove antene i kada je pošiljka došla stigla je samo PRAZNA kutija i neki kabel BEZ antene! Odmah po prijemu iste sam slikao to što sam dobio i poslao sl. poruku pre prijavi policiji. Imaju tačno do 15h da mi VRATE moj novac! cybermikan Poštovana, Dobio sam KABAL! I praznu kutiju BEZ plaćane antene. To izgleda ovako (ali čini mi se da vi to već znate); http: //postimg. org/image/irr13xldd/ http: //postimg. org/image/bs3vnoy3t/ Da vas ne bih prijavio u policiju, i poslao vam je kući molim vas da mi do 15h vratite moj novac u iznosu umanjenog za antenu u vrednosti od 3650 dinara! Uplatu ivršiti na moj račun u Erste banci: Miroslav Kiš 340-33063520-18
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.