Snezana Paunovic

Beograd | Voždovac

Član od: 23.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Placeno 12og septembra 50% iznosa od porucene police. Receno da ce biti gotovo za dve nedelje, medjutim nije. Izgovori i samo izgovori su bili. Zoran jedbu pricu prica, Snezana drugu. . hoa plua mi zena i rekla preko tel da od*bem i da ne zovem vise. Ali bila sam uporna i uspela sam tek juce da izvucem svoj novac. I na kraju, Sneza kaze, polica nije ni napravljena. Jbg. Ja sam resena bila licno da ih nadjem, i to im je i receno. I odmah mi je uplata i legla u roku od 24h. Ne preporucuje.
Kupcu je receno da ne saljemo proizvode jer kurirske sluzbe vise ne primaju namestaj osim ROYAL-a za koje ostali stolari kazu da lome namestaj. Na insistiranje smo ipak primili posao. U proseku smo imali 12 poziva dnevno sa pitanjem da li je gotovo. Receno je da novac nije bitan da je potreban predmet. Kada smo videli sa kim imamo posla lakse je bilo vratiti novac. Desava se da imamo i takve kupce jer mi sa ove strane zice ne znamo sa kim imamo posla. Ni smo samo stolarska radnja.

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma sam razocaran u najmanju ruku. Zvao sam da porucim radni sto, prihvatili su porudzbinu ali da mora da se uplati minimum 50% a pozeljno je sve zbog materijala itd. Ja sam bez pogovora pristao i uplatio 8000 din sto je vise od polovine cene. To je bilo krajem 2. Avgusta. Nakon toga smo se culi par puta i to su uglavnom bila pravdanja i izgovori zasto nije predmet gotov. Od problema oko registracije auta pa do ne znam ni ja cega. Ja sam cak ponudio i da mi ne mora nista sastavljati samo neka izreze po merama kako smo se dogovorili i ja cu doci po to i kasnije sam sastaviti. Sada je vec skoro kraj okrobra, a od Zorana i Snezane ni traga ni glasa. Jos vidim da je sada blokiran od strane administracije. Bas super. Neverovatno. Nikako preporuka.
Ne znam zasto se akcenat baca na avans za kupovinu materijala? Svi stolari traze avans jer ne mozemo da isfinansiramo sve porudzbine iz sopstvenog dzepa. Gospodin je otputovao za Hrvatsku i zaboravio mobilni telefon tamo i receno je da ce biti poslat. Mi smo ga jurili i kontaktirali na kp da ne pomisli da smo zaboravili na njega i da je materijal u radnji. On je rekao da je previse vremena proslo da je kupio sto drugde i da trazi novac nazad. Materijal za negov sto koji je u odredjenim dimenzijama je ostao kod nas. Novac ce mu biti vracen, ali procenite sami da li je korektno to da odustane od posla i ostavi materijal koji nam ne treba jer je radjen po meri. 10 godina poslujemo i, radili smo klinike, trzne centre, kancelarije, friz.salone, ordinacije, kuce, stanove i imamo na stotine zadovoljnih kupaca. Cenimo svakog kupca i njihovo zadovoljstvo nam je najbitnije, zato i insistiramo na licnom kontaktu i pozivamo da se dogovor pravi kod nas u stolarskom studiju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.