Snezana Puskaric

Borča

Član od: 19.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Dečje sobe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre kupovine eksplicitno sam pitala da li je predmet ostecen, odgovor je da NEMA NIKAKVIH OSTECENJA. Krevet stize sa jako izgrebanom jednom stranicom, i nedostaju sitni delovi. Preuzima ga moj suprug, bez provere, jer smo prodavcu verovali na rec, sto je svakako nasa velika greska, ali i dalje ne daje za pravo prodavcu da nas prevari. Daje mu mogucnost, koju je on itekako iskoristio. U daljoj komunikaciji, posle poslate slike ostecenja, gospodja izjavljuje da krevet nije takav izasao iz njene kuce, niti bi ga ona takvog prodala a da ne naglasi, vec ga je sigurno ostetio njen suprug u transportu, kao i da su slike koje je postavila na kp dokaz za to. Suprug u tom momentu nije pored nje. On se javlja kasnije, i tvrdi da krevet jeste bio ostecen i tako oglasen na kp, sto se jasno vidi iz slika (istih onih koje ona navodi kao dokaz da nije ostecen), i da je moja greska sto sam preuzela krevet a nisam ga pregledala i da to vise nije njegov problem. Predlaze ono za sta sam mu vec rekla da nije opcija-da ja dovezem krevet licno, i on ce mi vratiti novac. Ne pristajem na to iz vise razloga-niti imam kola, niti sam vozac, a vec mi kristalno jasno da gospodin ne zeli da prizna da je ostetio krevet u transportu, i preuzme odgovornost za to, jer misli da ne postoji nacin da ja dokazem da to nije bilo tako. Takvoj osobi ne mogu da verujem ni da mi je dala pravu adresu, niti da ce preuzeti paket ako mu ga posaljem, stoga samtram da je jedino resenje da mu posaljem kurirskom sluzbom NAKON UPLATE, ili da on dodje po krevet kada zeli. Tek kada sam napisala da cu im ostaviti negativnu ocenu i prijaviti ih, kao i da imam dokaze jer sam telefonske razgovore snimila, pocinju da odgovaraju na poruke, uz ponudu da mi uplate 1000 dinara, i kvit smo, sve u maniru NE MOZES DOKAZATI DA NISI TI OSTETILA KREVET. Kako nisu pristali da mi vrate novac, a ja njima krevet, u roku koji sam navela, ostavljam negativnu ocenu, zatim pokrecem postupak prijave.
Gospodjo vratite krevet danas, sutra kad god i bice vam vracen novac, sve vreme to govorim vi ne saradjujete. To vam je napisano u poruci na kupujem prodajem. Vas problem je sto ste vredjali preko telefona i sada ne znate kako da vratite krevet. Moj broj imate i adresu jos jednom vratite krevet kad god hocete novac vas ceka. Pozdrav

Odeća | Ženska > Bunde

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo želim da napomenem da sam odlučan kupac, da se ne predomišljam u vezi robe, da cenim tuđ trud, vreme i novac. Odmah po prijemu paketa, obavestila sam Prodavca da je bunda oštećena više nego što je navedeno u oglasu. Bunda stara, oštećena više od 50% usled dotrajalosti kože koja drži krzno, smrdi na vlagu i naftalin. Prodavac se ograđuje i navodi da sam ja oštetila predmet i da nije poslat u takvom stanju. Želeći da neprijatnu situaciju rešimo mirnim putem (vraćanje robe / novca), Prodavac izbegava svaku vrstu komunikacije. Celokupnu prepisku imam sačuvanu, radi daljeg Zakonom predviđenog postupka. Uz konsultovanje KP tima, prvo što ostavljam je ova negativna ocena. Gospođo Snežana, pošto ne poštujete tudj novac, na Vašu zadnju poruku "Od bunde može svašta da se napravi, samo ako ste maštoviti" želim da odgovorim da nisam kupila repromaterijal, pa da izražavam svoju kreativnost, nego bundu, koja je posle sitne popravke trebala da se nosi!
Zao mi je sto je doslo do ove situacije. Ja sam slala snimak na kom se vidi bunda i vidi se stanje bunde, tacnije najvece ostecenje gde ispada krzno sa bunde. Vi niste trazili nikakve dodatne slike niti snimke, nego ste rekli posaljite mi broj racuna na sta sam vas ja pitala da li ste sigurni, znate da ima ostecenje. Rekla sam da se ne razumem u krzna i bunde ali sam videla da je na jednom delu trula sto sam vam i snimila. Ako mi je promakla neka dodatna rupica ja se izvinjavam, ali sam vam najvece ostecenje snimila. Kupujete polovnu stvar sa naglasenim ostecenjem tako da ne znam sta ste ocekivali. Ovim putem se opet izvinjavam ali vi ste svojom voljom kupili bundu za koju ste znali da ima deo koji je iskidan na kome ispada krzno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.