Snezana Stojkovic

Plandište

Član od: 13.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Žao mi je što nisam proverio negativnu ocenu ovog člana pre nego je poručio kod mene robu. Ista stvar se dogodila i meni. .. Poručio je robu i kad je roba stigla javili smo mu da moze da se šalje, ali je samo iskulirao kao da ništa nije ni poručio. Ne savetujem da se uzdate da će preuzeti što poruči. .. Svima oprez, .. .taržite avans pre nego što dogovorite poručivanje.
Uopste nije tacno. Clanu sam rekao da ne zelim da kupim, a on je forsirao stvar. I na kraju sam ga pustio da nabavi stvari i onda kada je zeleo da ih proda meni nije mu bilo jasno zasto ne zelim da ih kupim. Na silu se ne trguje.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac ne odgovara na poruke na KP, blokira komunikaciju i ne želi da preuzme paket koji je prethodno tražio da mu se dostavi pouzećem! Na kraju sam morao da platim duplu poštarinu kada mi se paket vratio. Preporučujem da ovakve kupce izbegavate! !!
Apsolutno se ne slazem, coveku je trebalo 2 nedelje da paket konacno stigne. A kad je stigao zvao me je i objasnjavao kako bi ja trebalo da trazim odstetu od poste... Vazi. Takve mulaze ne prolaze kod mene, i samo napred gospodo dajte minuse, uvek je dobro da ljudi vide o cemu se radi, jer ja zaista nemam sta da krijem...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.