Snezana

Kruševac

Član od: 20.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko kupovine sata i poslao sam adresu zamolio da skine oglas pogledao sam posle dva dana i okrenuo sa drugog broja i gospodja bez pardona prodaje sat koji je rezervisala za mene racunajuci na dogovor poslao sam adresu medjutim sta raci veoma neprofesionalno si izvlacila da nisam dao kaparu koju nije ni pominjala, molim da joj se da negativna ocena imate prepiski izmedju nas hvala adminu
"Gospodin" je odustao od kupovine a onda se izvlacio nekim glupim izmisljenim razlozima. Mogao je lepo i iskreno da kaze da se predomislio ili sta vec a ne da izmislja glupe razloge. Da, postoje poruke pa se sve moze videti, izasla sam u susret svemu sto je ovaj tip trazio od mene ali ne uzaludni nema sta da radi nego se "skriva" i lazno pretstavlja kao da sam ja malo dete pa moze da laze. Ali zivot ide dalje... neka mu sluzi na cast sve!!!

Odeća | Dečja > Dečaci | Jakne, kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj član nije naveo nijedno oštećenje koje je jakna imala. .. navodim oglas " nošena je samo par meseci( prosla zima). Jakna je u odlicnom stanju, nema nikakvih ostecenja. .. " Jakna je zaista lepa, dotična mi je dala popust, te sam je platila 2500, ali su rukavi potpuno izlizani od nošenja i na 4-5 mesta jakna ima rupice od iskrzanosti. Tako nešto mora da se navede. .Da ne spominjem neljubaznost. .da sam ja o oštetila jaknu za jedan dan koliko je provela kod mene. .. da je to moj hir, a tražila je i da slikam oštećenja, kao da nije znala o čemu pričam. Vratila mi je posle velikih problema novac, a poštarinu od 600 dinara nije pristala da podelimo, iako je njenim netačnim opisom došlo do vraćanja jakne. Izuzetno loša saradnja. .vodite računa, pitajte sve što vas interesuje. .
Novac koji je uplaćen za jaknu je uredno vraćen na račun dotične,jedino je bio uslov da mi se prvo vrati jakna jer ja zaista posle svega nisam imala poverenja u dotičnu osobu da će mi je vratiti. Osoba primi jaknu, nigde se ne oglašava i onda se sutra dan odjednom javlja i priča neke priče. Zašto se odmah nije javila kada je jaknu primila i reklamirala je. Trebala je biti korektna, iskrena i reći da se predomislila, da joj se jakna ne svidja ili šta već... Bože moj, svi smo mi ljudi. Ali da oštećuje jaknu da bi je vratila to stvarno nema smisla!!! Dokle je ovaj svet dogurao. A, što se tiče troškova dostave, naravno da bih ja platila da je bila moja greška ali s'obzirom da nije ne znam zašto bih?! Jako mi je žao što sam za sve ove godine koliko sam član ove grupe imala priliku da upoznam ovako neljubaznu i neprijatnu osobu. A, i ranija iskustva i komentari ljudi govore o tome kakav sam ja član. Naravno, pozovi te i pitajte šta god Vas interesuje vezano za moje oglase!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.