Softver

Sombor

Član od: 08.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve iz opisa netacno! Predlozeno da se vrati telefon, kupac nece da prihvati jer sve te mane(gubi signal na obe kartice, bele fleke na displeju, ne moze da uradi master reset, ostecenja na lajsni) su po prodavcu nastale u transportu. Izbegavati prodavca! !!
Sve iz opisa je tacno, telefon nemozete vratiti ostecen s belim flekama kojih nije bilo a sada ih ima znaci da vam je ili ispao ili se ostetio u transportu, signal ne gubi nit je ikad gubio koristio sam ga godinu dana, telefon ima master reset samo iz Settings menija, nema iz biosa proverite na internetu, ostecenja na lajsni je bilo sitnih sto se i videlo na slikama ali nista specijalno i vredno negativne ocene..cak sam vas ispostovao i vratio vam 1000 din za postarinu, a ni to nisam morao posto postarina nije moja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.