Soko

Zaječar

Član od: 02.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zavlači me, laže i troši mi vreme i živce već 5 dana. Prvo me zove vikendom uveče i hoće da mu predmet donesem na pumpu u njegovo radno vreme. .. I nakon što sam dokupio ono što mi je poručio uz poklon koji je sam tražio, još mi ucenjivacki obora cenu. Nakon svog maltretiranja i provera svega što je hteo, otišao sam do poste da mu pošaljem upakovani paket i na kraju me ispali, a 10 min pre toga me urgira da mu šaljem odmah al po njegovoj ceni. Kasnije u toku dana mi šalje poruku (kao nije mu stigla plata), a . Još na to hoce meni nešto da proda.
Ovo je čista laž od čoveka koji izmišlja priču Rekao je da prodaje komplet a posle mi kaže prodato nije komplet nudio mi je drugi modem Čista laž da dodjem na pumpu da preuznen modem Nije smeo da mi da ocenu bez mog znanja Ne preporučujen saradnju jer prodaje i oštećenu ribu Hvala za tu ocenu ali zapamti pokajaćeš se jednog dana.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.