Šone Fiat Smederevo

Smederevo

Član od: 19.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu iz oglasa. Lajsna branika sva izgrebana (ne farba se) a na slici u oglasu kao novo.
Malo ti je sto si dobio dodatne trazene delove za dzabe kao sto su macje oci i svetla za tablicu a samo to kosta 2000 din sad se i za lajsnu zalis sto je izgrebana a u opisu pise da je BRANIK KAO NOV a za lajsnu ne pise nista. Sledeci put pitaj za sve posebno jer branik je jedno a lajsna je drugo.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Sedišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sedišta mehanicki funkcionisu nisu poslata sedišta sa slike nego druga reko mi je da baš ta sa slike odgovaraju vozacevo sedište na sredini leđa pregoreno cigarom kolika je debela cigara a na suvozacevom isto pregorena cigarom na donjem delu sedišta imaju aierbeg iako ja taka sedišta nisam tražio kupujemo po sliki i poštenju prodavca jedno slikano drugo poslano
Trazite da vam za 5000 posaljem bukvalno nova sedista i da sve radi i funkcionise. Postovani gospodine treba uvek imati u vidu da je to polovna roba i da se ne moze porediti sa novom jer da je nova ne bi bila ta cena. Hvala za negativnu ocenu ali ko je razuman shvatice moj tekst ispisan ovde. Sedista sa slike su upropascena uljem prosutim i glavi podesavanje visine sedla. Da bi ja ispao fer poslao sam vam sedista u istoj boji sa airbegovima u totalnom ispravnom stanju a vama smetaju dve rupice od cigare. Onda ste trebali nova da kupite i da platite duplo vise ili troduplo. U svakom slucaju pozdrav i svako dobro.

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Plovak ti je od Punta, zmigavcima fale parcici stakla na krajevima, a nisu u kutiji, znaci da si poslao slomljene, ali nema veze za njih. Posalji sutra na broj telefona deo novca za plovak nazad da ne pravimo problem bez potrebe.
Zoves me i psujes mi sve po spisku za 500 din. Da si ispao covek kao sto nisi poslao bi ti 1000 din a ne 500 da se najedes a posto nisi covek i vredjas dodji da ti ja vratim pare pa cu da te naucim sta se desava kad psujes familiju.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Garantovao mi je za felne da nisu krive i varene medjutim kad sam ih odneo kod vulkanizera jedna je blago varena ostale tri srednje krive ne preporucujem ga za dalju saradnju
Ma vazi bre Mogo si da vozis jos mesec dana pa tek onda da se zalis na sve i svasta Ja znam kakvu robu saljem i ako nije tako kako sam reko kupac ima 24h da utvrdi da li je tako ili ne. Ako nije tako kao sto sam reko kupac ima pravo na reklamacije a ne posle 20 dana da me zove i zali se na krive ili srednje krive. Mislim da se to podrazumeva...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.