Šone

Obrenovac

Član od: 28.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne bih preporucio saradnju sa ovakvim covekom dogovorili smo se sve lepo za zamenu uz moju doplatu od 8000 poslao sam mu ja prvi telefon preuzeo je telefon i pozvao me da mi poveca doplatu na 9000 i plus moju putarinu reko sam dobro nema veze moze rekao je okej druze saljem telefon sutra kao po dogovoru poslao mi je telefon sutra stigao je ne radi kamera ne radi blic ne radi blutut ja sam ga pozvao i pitao zasto to ne radi rekao je ne znam ja druze nista zena ga je koristila kod nju je radilo kao mozda je zbog reseta ja odem kod majstora pitam koji je problem rekao je da je do maticne ploce i da je popravka oko 80-90 evra sto mi to on nije spomenuo nista za maticnu plocu. Rekao je da telefon nikad nije otvaran telefon je ja mislim 10 puta otvaran vidi se i sa strane telefona i u nutra neki delovi nema tako da ide negativna ocena zbog toga. Pozdrav
Druze idi leci se poslao si mi telefon ostecen,pozvao sam te i oitao lepo oces da ti vratim ili da dodas jos malo novca pristao si da dodas novac.a to sto sad izmisljas da neradi svasta nesto lazes. nevidim sta si dobio sa tom negativnom,nek ti je na cast.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotičnom gospodinu sam ja poslao poruka u kojoj sam izrazio želju da kupim uredjaj iz njegovog oglasa, on me je nazvao i sve smo se dogovorili sa tim da mi pošalje nakog čega on meni kaže da nije mogao poslati telefon u subotu zbog sistema u posti(pao je sistem) i govori mi da ce prodati nekom drugom. Mislim da ovo stvarno nije korektno sa njegove strane i da žao mi je zbog ocene ali nije moje vreme igračka sa kojom se možeš igrati. ..

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne saradjujte sa gospodinom Nebojsom, saradjivali smo vise puta, da bi mi poslednji put prodao Iphone 7+ sa zakljucanim icloudom, donosi telefon, zuri da se vrati kuci, policijski cas, ja reko aj da ne gledam verujem ti, i lik jos potvrdjuje kao da da. Dolazim kuci icloud ima sifru ja ga zovem kazem posalji mi sifru on kaze nemam sifru rekao sam. . Pomenuo nije. Ps: Lik kupuje pokvarene telefone i otvara ih da proba da popravi, nema blage veze, otkinuo flet od kamere kaze nisam vratio lepo! ! Za sve sto sam rekao imam dokumentovane dokaze.
Decko kao prvo ja psmart 2019 nisam imao a na tom oglasu si mi dao negativnu ocenu sto je meni bez veze saradjivao si sa drugim likom koji je bio prijavljen na moj kp.,a sto se tice Iphone 7+ sve ti je receno kako jeste i ti si pristao na to,a sto se tice policijskog casa ti si zurio,a ne ja jer se krijes od policije tako da mi tvoja jedna negativna nista ne znaci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.