Sonja

Novi Sad

Član od: 13.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džins

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljan kupac, odbio zbog njega druge zbog potvrde kupovine i dogovora za uplatu a od toga ništa. Ne preporučujem saradnju sa njim.
Apsolutno neosnovana ocena. Zamolio bih gospodina da pročita prava kupaca u važećem zakonu. Ja sam u razumnom roku otkazala porudžbinu, porudžbina nije napravljena, tj prodavac nije poslao paket. Tako da smatram da ova ocena treba da se ukloni. Pri tom sam mu posle jednog dana javila da neću uzeti, što je naravno opravdan i razuman rok..

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prvi put da dajem negativnu ocenu na aplikaciji. Naručio sam volan od gospodina, prvo što je bio spakovan ne daj Bože, samo ubačen u kutiju, bez ikakve zaštite, drugo, čim sam ga upalio, počeo je da baguje, ne okreće lepo, cima, jednostavno ne radi, kontaktirao sam gospodina, on je uredno, ne mogu da grešim dušu, pozvao i pokušavao da reši problem, bezuspešno, na šta sam ja rekao, probaću još par stvari, pa Vam javljam. Volan sam probao na 3 različita kompjutera, u 2 različite kuće, sa 2 različita adaptera, ništa nije pomoglo. Pitao sam ga šta predlaže da radimo, jer sam ja dobio neispravan volan, na šta on tvrdi i ubeđuje me da je poslao ispravan volan i da nije do njega, da je problem lako rešiv. Da bi mi na kraju za volan od 100E PONUDIO DA MI POŠALJE 10E nazad, zato što je potrošio sve pare, što sam naravno ja odbio. Ako je tako lako rešiv problem, mogao je samo da uzme volan nazad, da plati manje od 10e poštarinu, da ga popravi AKO JE TAKO LAKO (a već 3 dana se zezam da ga namestim) i da ga proda opet i da bude u profitu opet. Stvarno mi je žao što dajem negativnu ocenu, ali do sada nisam imao iskustva da se neki član ponaša ovako bezobrazno i sebično, desi se da se nešto zezne, da ne primeti prodavac, ili u slanju, ali uvek sam mogao doći do rešenja sa ostalim članovima, sa ovim to nije moguće. Da je samo makar ispao čovek, sve bi bilo super, ovako mi je baš žao što dajem negativnu ocenu, jer je čovek delovao korektno i ljubazno, ali nije takav ispao na kraju.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vratio mi se paket, stajao u pošti 20 dana

Asesoari > Žene | Torbe

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost nisu preuzeli robu koju sam uredno poslao. .. Vratila se roba i zamolio sam kulturno da mi samo uplate troškove poštarine kako bi mogao da podignem svoju robu koju nisu preuzeli. .. . Nažalost nije došlo do dogovora. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.