sony

Kragujevac

Član od: 30.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Radi se o zameni za iphone 4, prvo je moj tel. racunao 20e, na sta ja naravno nisam pristao i prodao odmah tel za 50 za kes, a onda smo se dog. za njegov tel za kes. Tvrdio je da je tel u savrsenom stanju, dok nisam otisao kod njega, e onda mi je rekao da houm dugme zeza, zato sto dugo nije koriscen i da ce da proradi, sto se nije desilo, ali da ne brinem i ako mi ne odgovara da vratim tel. on ce meni pare bez problema. Sutradan sam ustanovio da na telefonu ne radi ni blic, da prekida dok se puni i odmah mu vratio tel. ,a on rekao da ce pare do kraja nedelje. Tri nedelje sam cekao da mi vrati novac, svaki dan me je lagao i na kraju zavrnuo za 500 din, ali sa pricaom ajde molim te sta su 500 din, dacu ti pa ljudi smo i tako to, a naravno od toga nista vec 10-tak dana. Izbegavati ovog clana u sirokom luku! !!

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

rekao je da na telefonu samo ne valja klik klak izbacivac sim kartice ali ne i da telefon ima preko 10 mrtvih vidljivih piksela, vibracija mu ne radi kao ni senzor za priblizavanje uvu! sad mi porukom tvrdi da je to normalno da telefon ima mrtve piksele. nikako ne bih vam savetovao da ubuduce sa ovim ista imate!
Samo jedno mogu da kazem clanu sam ponudio da vrati aparat ili da zameni za drugi nasta on nikako nije odgovarao kupio je aparat za 85e samo toliko i rekao sam da to nisam primetio ne da je to normalno to cak ni on nije primetio jer vec 5dana koristi telefon ja neznam sta sam mogao uciniti sem da mu ponudim da isti aparat vrati ili zameni za drugi toliko o ovoj negativnoj oceni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.