Sova Mobil

Novi Sad

Član od: 20.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Znaci kao prvo: Radi se o ipadu3, gde je ocenjeno stanje 9.5 od 10. Oglas je naravno obrisan, ali ja nisam. to sto je sklapan po delovima aj nema veze. Baterija aj sto malo traje pa ni to nije strasno, nego treba joj 20 sata da se napuni pritom da ga ne koristis uopste. Jeste, cena je niska, ali kakva korist od takvog ipada. To je prava frustracija. Pa nek kaze posteno o cemu se radi i zasto je niska cena. Ovo nije posteno, a vi ocenite njega. Ljudi. .. nikad ne kupujte od preprodavce i servisere Ipad se vidi da je sklapan bogzna kako, a stanje mu je 9.5 od 10 na oglasu. Znaci. .. . mozda nije ni stigao da proveri kako se puni, a mozda i jeste. Sa punjacem je sva ok ni je on problem. Ne poslujte sa takvima. lepo kupujte od pravog vlasnika. Zao mi je za ovu negativnu, a dobar covek je onako za druzenje. Sve je korektno, ali mi je prodao defektan ipad. Nadam se da te nisam uvredio ali stvar je ocigledna.
Niste me uvredili, svako ima pravo na svoje misljenje a ovo je moje sto se tice ove vase ocene: -Zvali ste me nekoliko dana u vezi ipad-a i ja sam insistirao da dodjete licno i da cu vam taj dolazak uvaziti za kartu -Dosli ste vozom sa nedovoljno novca da kupite isti -Kukali ste mi kako necete imati za kartu nazad pa sam vam i na to progledao kroz prste -Proveli ste vise nego dovoljno vremena dok ste ispitivali ipad i mene u vezi istog -Na kraju krajeva niko vas nije terao da kupite nesto sa cime ne znate da rukujete ocigledno. I kakav ste vi covek kada u 6 ujutru nemate pametnija posla nego da delite negativne ocene, prijatan dan vam zelim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.