Sparkic

Leskovac

Član od: 11.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAzite ovako, nece se na ovome zavrsiti sigurno, samo da vam kazem da ne saradjujete sa njim poslao sam mu telefon na popravku i nikad ga nisam dobio, dobijao sam odgovore tipa "otislo mi od pamet", itd. Tako da ako hoces da ostanes bez telefona posalji mu isti. Ali nece dugo. : )

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio mi telefon i snizio sam cenu i pitao me 500 puta kada ces da posaljes i onda od kada sam poslao ili se javi ili se nejavi kao hitan posao imao pa nije mogao da digne ja kazem zovi postu nek preusmere ili nek zadrze paket nemam nigde postu blizu pa je onda obecavao kao nek se vrati telefon ja cu tebi uplatiti postarine i svaki put kada ga dobijes na telefon sutra prekosutra se cujemo posle sam cuo da je jos neke ljude presao na slicne nacine. .. Decko se javlja na telefon ja kazem sta je sa telefonom on vice gotov je laze koga stigne izgleda. .. . Na kraju ja jos uvek cekam da mi se vrati telefon pare nikakve nisam dobio jos ce da ga tumbaju od BG do Leskovca i nazad. .. A poslednji poziv kada sam uputio spustio mi je slusalicu. .. Posle 2 nedelje negativna sramota ako je iko imao razumevanje i toleranciju ja sam.
Kako dozvoljavate ovima sa nabudzenim ocenama, da pisu ovakve gluposti...

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nista nije bilo po dogovoru, naplatio uslugu 20 evra i vratio neispravan telefon. .. Ne preporucujem saradnju sa ovim strucnjakom.
Molio bih administratore da obrišu ovu ocenu zato što je nepravedna....Telefon mi je poslao u neispravnom stanju, cenu za popravku sam mu reko od 25e do 35e, on se slozio sa tim,poslao mi telefon,ja popravio telefon i stavio mu otkup 30e...Njemu stigao telefon i covek mi se posle 4 dana ubacuje kako mu telefon ne radi,rekao sam mu da mi ga posalje da vidim u cemu je problem, inace sve ploce koje popravim ja ih označim da znam da sam ih ja servisirao.Stigao mi drugi put telefon, kad ono stavljena druga ploca ajde da je ista ko prosla nego ploca koja je za kinesko trziste...Ja njemu sve to lepo kazem on krene da me psuje, za sta imam i dokaze!!!Usput ovaj lik se predstavlja kao da je neki inspektor ustvari nije ništa, izbegavajte saradnju sa ovim članom, talodje bih molio da članove ako je to moguće da obrišu ovu ocenu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.