specnaz

Jagodina

Član od: 29.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Akumulatori i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam buster-kompresor za kola u cijem opisu je stajalo da ne radi lampa i da fali crevo za gume, a da je sve ostalo ispravno, sto mi je odgovaralo jer mi treba za delove, medjutim baterija kao najbitnija stavka je neispravna, reklamaciju ne prihvata iako sam mu poslao vise klipova na viber sta se desava, jako drzak i neprijatan nakon sto prihvatite paket. Tako da pazite se, bacio sam u djubre 4000din. Ne mogu da verujem
Postovani Porucili ste uredjaj uz prethodnu proveru kompresora zbog koga ga i kupujete,ponudio sam Vam uredjaj bez baterije mozda ce mi trebati,rekli ste da ona nije bitna,preuzeli ste paket i poceli da me maltretirate kako ste kupili samo oklop.Ponudio sam Vam da mi vratite samo bateriju na otkup 1000 din (nova 10000 din) ali ste trazili da uracunam i postarinu koju ste platili prilikom isporuke.To bi znacilo da mi smanjujete cenu jos vise posto sam je vec u startu smanjio,ponudio sam da mi vratite uredjaj ali niste me udostojili odgovora.Veoma ste nekorektan clan,vazno je da ste mi dali negativnu,svaka vam cast na neiskrenosti

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije rekao daje telefon mnogo isvasan i ulupan, nije naveo da je zadnjoj kameri slomljeno staklo.
Druze,slike su u velikoj rezoluciji,sve se videlo na njima,bile su ti dostupne,telefon nije bio u stanju u kakvom si ga opisao,vec za taj iznos novca cak odlican,ionako si pokusao da mi umanjis cenu u par poruka,dosadjivao mi i posle uspesnog dogovora,poslao sam telefon koji si preuzeo,a onda trazio da se ocenimo,naravno dao sam ti pozitivnu ocenu,a ti meni blokirao saradnju i zalepio negativnu.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodinu se nije dopao sat koji sam mu poslao, pa je izmislio da nije originalan. .. Vratio mi je sat, a ja njemu novac. U ocenjivanju bi mnogo bolje prošao da je jednostavno rekao da mu se predmet ne dopada, bez gluposti o navodnoj neoriginalnosti. Inače nemam ništa protiv čoveka.
Postovani,na moju zamerku o artiklu sami ste predlozili da vratim predmet,na sta sam pozitivno odgovorio,a onda ste mi dali negativnu ocenu bez razloga,jer se iz prepiski vidi nas dogovor.Smatram da ovo nije u redu.Zamolio bih administratora da mi obrise ovu negativnu ocenu,jer poruke moze da proveri.Hvala

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan, telefon u jednom delu radi kad internet i jos neke stvari nisam stigao da proverim i to nazalost ne funkcionise i pored parametara svih zbog vaseg moram kuci kasnim idem sa posla. Rekao si da ces se javiti nakon dva dana i nisi telefon je na servisu i bice namesten. .. Rekao si da ces ti to da sredis sve kako treba ali posto nisi ovo je ocena po zasluzi. Ne preporucen saradnju.
telefon je kupac licno preuzeo od mene i proverio na licu mesta,posle izvesnog vremena od oko 6h,se javio i kazao da je telefon neispravan delimicno,sto nisam prihvatio ali resio sam da izadjem u susret,medjutim nije se javio sutradan po dogovoru i sad mi zalepio negativnu.Smatram da nije u redu ali ok.Izgubio sam pola sata vremena zbog njegove provere,ali nebitno je.Telefon je kupio potpuno ispravan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.