Sport Avantgarde

Beograd

Član od: 29.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je u oglasu napisao da je tastatura nova a jasno se vide tragove koriscenja, ogrebotine na poledjini, takodje na mestu na kome se podize poklopac za bateriju jer je ocigledno podizan vise puta zbog vadjenja adaptera i menjanja baterija, a posto se sam poklopac teze podize, znam jer vec imam jednu ovakvu tastaturu, jasno se vide tragovi ostrog predmeta sa kojim je poklopac podizan, takodje se vidi prasina na rubovima svih dugmica a oko entera se cak nije ni potrudio da je bolje ocisti pa se prasina vidi i na samoj povrsini tastature. Jos jedna stvar koja svedoci o tome da je tastatura koriscena (postoji mogucnost da je ispadala) jeste to da kada se pritisnu dugmici sa brojevima 2 i 3 cela plastika oko dugmica uleze jer je malo ispala iz lezista. Takodje tastatura nije dosla u kesi vec je bila direktno ubacena u iscepanu kutiju. Uz tastaturu sam dobio racun sa datumom 12.12.2012 sto znaci da je tastatura stara ~2 godine i sve cinjenice koje sam gore naveo ukazuju na to da je u ovom periodu tastatura koriscena. Nova tastatura kod nas moze da se kupi za 20-25 eura dok iz Kine moze da se poruci za 15 eura a vi ste polovnu tastaturu, za koju ste naveli da je nova i za koju i dalje tvrdite da je nova, prodali po ceni nove.
Milos Odgovori Nakon svega od mene cete definitivno dobiti negativnu ocenu. 09.11.2014 13:07h Milos Odgovori Prvo do sada nikada nisam imao problem sa ovakvim stvarima na kupujemprodajem pa zato nisam ni detaljno zagledao kada smo se nasli sto je naravno moja greska. Jos jednom ponavljam da ste u oglasu napisali da je tastatura nova a jasno se vide tragove koriscenja, ogrebotine na poledjini, takodje na mestu na kome se podize poklopac za bateriju jer je ocigledno podizan vise puta zbog vadjenja adaptera i menjanja baterija, a posto se sam poklopac teze podize, znam jer vec imam jednu ovakvu tastaturu, jasno se vide tragovi ostrog predmeta sa kojim je poklopac podizan, takodje se vidi prasina na rubovima svih dugmica a oko entera se cak niste ni potrudili da je bolje ocistite pa se prasina vidi i na samoj povrsini tastature. Jos jedna stvar koja svedoci o tome da je tastatura koriscena (postoji mogucnost da je ispadala) jeste to da kada se pritisnu dugmici sa brojevima 2 i 3 cela plastika oko dugmica uleze jer je malo ispala iz lezista. Pominjete racun na kome je datum kupovine 12.12.2012 (slikao sam racun) sto znaci da je tastatura stara ~2 godine i sve cinjenice koje sam gore naveo ukazuju na to da je u ovom periodu tastatura koriscena. Nova tastatura kod nas moze da se kupi za 20-25 eura dok iz Kine moze da se poruci za 15 eura http:// www. tinydeal.com/measy-rc11-24ghz-mini-wireless-air-fly-mousekeyboard-p-78387.html a vi ste polovnu tastaturu, za koju ste naveli da je nova i za koju i dalje tvrdite da je nova, prodali po ceni nove. Po meni je ovo definitivno blazi oblik prevare. Sinoc sam vam poslao sms u 17h45m na koji niste odgovorili a zvali ste me u 19h22m ~90m kasnije koji ja nisam cuo jer sam bio na proslavi. Zakljucak je da necu traziti povracaj novca jer sam tastaturu vec poklonio nekom bliskom kome to ne predstavlja problem ali kome ta tastatura nije bila prvobitno namenjena sto je meni prouzrokovalo problem jer sam morao da trazim novi poklon za osobu kojoj sam prvobitno namenio ovu tastaturu. 08.11.2014 19:43h Bane u kutiji imate i racun, zasto niste odustali kad smo se nasli...zovem vas na mobilni i ne javljate se... 08.11.2014 19:28h Bane tastatura je nova i nije koriscena, placena u delti 4000 din a vi ste je dobili za 2400 din... 08.11.2014 19:21h Milos Odgovori Stvarno nije uredu u oglasu ste naveli da je tastatura nova i prodajete je po ceni nove. Tastatura koju ste mi prodali nije nova vec polovna, koriscena je i o tome svedoce ogrebotine na vise mesta kao i tragovi prasine koji se mogu videti izmedju dugmica. Ovo zaista nije uredu, pogotovo jer sam tastaturu namenio za poklon a ne za licnu upotrebu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.