slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

4UANTUM Lubrikanti-ulje-mast Speed-Seal-Smooth-Gear-Lock

1.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
50
4
pre 10 dana
Airsoft Arsenal
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi

Dobrodošli u Arsenal - epicentar airsoft opreme!

 
Prvi u Srbiji vam sa zadovoljstvom predstavljamo 4UANTUM!

4UANTUM SPEED High speed axle Oil - 1200din.

4UANTUM SEAL High viscosity airtight sealant - 1400din.

4UANTUM SMOOTH lubricant pen - 1600din.

4UANTUM GEAR Heat resistant gear lubricant - 1100din.

4UANTUM LOCK Permanent thread locker - 1200din.

4UANTUM LOCK Removable thread - 1200din.

4UANTUM SPEED High speed axle Oil minimizira trenje između kontakta metala na metal, što ga čini takođe idealnim za zupčanike na osovinama u električnim replikama. Integrisani vrh može doseći tanke proreze između zupčanika dok propustljiva konzistencija ulja omogućava da ostavi tanki sloj zaštitnog, antitrenja premaza na svakoj površini koja se troši, bez potrebe da se celi mehanizam okidača rastavi radi održavanja.

4UANTUM SEAL High viscosity airtight sealant idealan za popravku ili sprečavanje curenja iz oštećenih o-prstenova i gumiranih brtvi. Viskozni spoj osigurava odličnu adheziju radi daljeg poboljšanja integriteta brtve. Njegov bogat sadržaj silikona takođe održava gumene komponente elastičnim za duži vek trajanja. Kada se primeni u područjima pod pritiskom poput GBB okvira, 4UANTUM SEAL će prodreti i ispuniti nepravilnosti između brtvi ventila kako bi pomogao okvirima da zadrže punjenje tokom dužeg vremena.

4UANTUM SMOOTH lubricant pen zajednički razvijen od strane 4UAD i J-Smooth, je visoko performantni lubrikant specijalno formulisan za Airsoft replike. Sadrži polidimetilsiloksan, TPFE i parafinski vosak. Svi sastojci su inertni i netoksični, što ga čini sigurnim za upotrebu čak i na plastičnim i gumenim delovima. Potpuno nova formula postiže visoku adeziju, visoku otpornost na habanje i super nisko trenje. Svaka upotreba pruža dugotrajnu zaštitu i osigurava glatko funkcionisanje između pokretnih delova. Originalan dizajn olovke omogućava lako nošenje i omogućava primenu bez dodira!

4UANTUM GEAR Heat resistant gear lubricant je idealan proizvod posebno razvijen za ovu primenu. Koristi formulu otpornu na toplotu koja održava optimalnu adheziju na zupčanicima čak i iznad temperatura koje mogu doseći kućišta zupčanika. Pruža dugotrajnu zaštitu i podmazivanje vaših zupčanika. Kontinuirano trenje uvodi prekomernu toplotu, što će smanjiti viskoznost u redovnim mazivima i uljima, uzrokujući gubitak adhezije na komponente koje treba zaštititi. Takav je slučaj sa AEG kućištima zupčanika gde se zupčanici habaju jedan o drugi pri veoma visokim brzinama.

4UANTUM LOCK Permanent thread locker Vibracije su najgori neprijatelji spojnica. Sve airsoft replike, uključujući i federe/opruge, će vibrirati tokom rada. Stoga je vrlo važno koristiti sredstva za zaključavanje navoja na spojnicama koje zadržavaju ključne komponente i skupe dodatke! Nakon stvrdnjavanja,
4UANTUM LOCK Permanentno sredstvo za zaključavanje navoja ostavlja materijal za vezivanje na navoju spojnice tako da se tokom vremena neće odšrafiti. Pakovanje u obliku klika olovke prikladno dozira kapljicu savršene veličine za većinu spojnica airsoft replika. Crvena etiketa ukazuje na jaku vezu. Osim standardnih ručnih alata, može biti potrebna toplota za uklanjanje. Najbolje odgovara spojnicama visokog naprezanja ili spoljnim pričvršćivačima koji ne zahtevaju redovno rastavljanje.

4UANTUM LOCK Removable thread Vibracije su najgori neprijatelji spojnica. Sve airsoft replike, uključujući i federe/opruge, će vibrirati tokom rada. Stoga je vrlo važno koristiti sredstva za zaključavanje navoja na spojnicama koje zadržavaju ključne komponente i skupe dodatke! Nakon stvrdnjavanja, 4UANTUM LOCK Sredstvo za zaključavanje navoja koje se može ukloniti ostavlja materijal za prijanjanje na navoju spojnice tako da se tokom vremena neće odšrafiti. Pakovanje u obliku klika olovke prikladno dozira kapljicu savršene veličine za većinu spojnica airsoft replika. Plava etiketa ukazuje na srednju čvrstoću veze koja se može ukloniti standardnim ručnim alatima. Idealno je za delove koji se često moraju uklanjati radi podešavanja ili održavanja.

Za klubove i veće porudžbine, nudimo posebne popuste. Naše povoljne cene i širok asortiman čine nas najboljim izborom na domaćem tržištu. Ako nešto nemamo na stanju, možete biti sigurni da će biti kod vas za samo sedam radnih dana.

Garantujemo kvalitet i pouzdanost naše robe.

Kontaktirajte nas putem KP-a, Viber-a ili nas pozovite na 062/944-26-00 i uverite se sami!

Airsoft Arsenal, više od airsoft-a!

Zbog praznika nećemo raditi Od 1.5. Do 6.5.

ID Oglasa: #166193764
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.