slika
1 od 1

ASG ULTRAIR Power Green Gas 178PSI RED

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
40
2
pre 10 dana
Airsoft Arsenal
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi
Dobrodošli u Arsenal - epicentar airsoft opreme!

 
ASG ULTRAIR POWER GAS 178PSI EP RED 570ml 1L - 1500din.

Izuzetno kvalitetan green gas!

Nudimo vam najveći izbor replika i taktičke opreme na jednom mestu, što nas čini vašim idealnim partnerom za sve airsoft potrebe. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za uživanje u igri.

Naš širok spektar proizvoda obuhvata najnovije modele airsoft replika, taktičke opreme i sve što vam je potrebno za nesmetanu igru.

Kroz našu jedinstvenu ponudu airsoft opreme, Arsenal se izdvaja kao najbolji izbor na domaćem tržištu. Sarađujemo sa preko 10 najvećih evropskih prodavnica, što nam omogućava da vam ponudimo neograničen izbor proizvoda.
Bez obzira na vaše želje, mi smo tu da ih ispunimo.

Za klubove i veće porudžbine, nudimo posebne popuste.  Naše povoljne cene i širok asortiman čine nas najboljim izborom na domaćem tržištu. Ako nešto nemamo na stanju, možete biti sigurni da će biti kod vas za samo sedam radnih dana.

Naša misija je da vam pružimo izbor bez pritiska. Naš ljubazan i stručni tim su tu da vam pomognu da pronađete savršenu opremu koja odgovara vašim potrebama.

Garantujemo kvalitet i pouzdanost naše robe.

Kontaktirajte nas putem KP-a, Viber-a ili nas pozovite na 062/944-26-00 i uverite se sami!

Airsoft Arsenal, više od airsoft-a!

Zbog praznika nećemo raditi Od 1.5. Do 6.5.
ID Oglasa: #166168053
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.