slika
1 od 1

Baterija 11,1V 1500mAh Li-Po stick

4.300 dinFiksno

Novi Sad
Novo
396
12
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Rick's Technology
Član od 03.09.2014.
kp izlog

Lithium Polymer baterija 11,1V kapaciteta 1500mAh. Male dimenzije baterije omogućavaju da je koristite u replikama koje nemaju puno prostora za bateriju, a pri tome ne gubite na manjku kapaciteta. 3-ćeliska baterija spakovana u jedan štap (stick) sa 1500mAh kapaciteta. Većina Li-Po baterija je veličine mini-type standardnih baterija, a ima snagu kao large-type standardne baterije. Za razliku od tradicionalnih baterija održavaju stabilnu brzinu pucanja tokom pražnjenja. Ne moraju se isprazniti do kraja da bi se ponovo punile što ostavlja mogućnost da se dopunjavaju između airsoft partija.

 

ASG preporučuje korišćenje ove baterije uz AEG replike iz ProLine i Upgraded serije.

 

Konstrukcija: 3 cell

Voltaža: 11,1V

Kapacitet: 1500 mAh

Dimenzije: 17,3x20x180mm

 

Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode od godinu dana, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način. Način korišćenja baterija možete pronači na ovom sajtu, na dnu svake stranice.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fisklanim računom (priznaćemo i sa web prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan. ..

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke. .. (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se dijabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno umetnut ili vađen iz replike. ..

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

ID Oglasa: #145218923
Informacije

Rick's Technology d. o. o. radi od ponedeljka do petka od 9-17h.

Novi Sad, Branka Bajića 16 (između 12 i 14 u dvorištu).

Pakete šaljemo BEX kurirskom službom. Cena sa otkupom i dostavom novca je 400 dinara za pakete do 1Kg. Za pikado mete troškovi slanja su 500-550 dinara.

Pogledajte i naš sajt pikadooprema (com).

021/3000-366

060/4-722-720

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.