slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

G&G FN Herstal F2000

350 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
169
3
pre 12 dana
Nenad Josic
Član od 29.11.2019.
Svi oglasi
 https: //gunfire. com/en/products/fn-f2000-assault-rifle-replica-with-scope-tan-1152204736. html

Replika sa linka. ..
Materijali korisceni kao i kod pravog oruzja, sa fabricki ugrafjenom optikom x3.5, ali se moze skinuti po potrebi, jer ispod ima RIS rail za montazu optike i dodataka po zelji.
Takodje ima QSC - Quick Spring Change sa mogucstvom podesavanja nategnutosti opruge radi pojacavanja ili smanjenja FPS ili promene cele opruge, bez otvaranja replike. Na ovaj nacin se moze lako pretvoriti iz Assault u CQB repliku za svega nekoliko minuta.

Replika poseduje ETU Electronic Trifer Unit koji se moze podesavati na Burst ili Full Auto, a takodje u celom sklopu sadrzi i mosfet za bolji odziv i dugotrajniji trigger.

Replika je koriscena izuzetno malo, zbog nedostatka vremena, sto je i razlog prodaje. Takodje je sredjena, shimovana i podmazana.
Podesana je na CQB fps, ali kao sto je navedeno vrlo lako se moze promeniti opruga bez otvaranja Gearboxa.
Posedujem i upgrade delove za kompresiju, ali zbog retkog koriscenja nikad nisu ubaceni. Ukoliko je neko zainteresovan mozemo se dodatno dogovoriti za delove.

Za sve dodatne informacije me mozete pozvati ili kontaktirati putem poruke.
ID Oglasa: #166166552
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.