slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

VENUM rukavice za boks kick boks

2.180 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
131
4
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Suki Mama
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

U PONUDI VIŠE MODELA OVIH RUKAVICA, zavisno od kvaliteta!

Obične rukavice za boks (tanje) - 799din 

Venum 3 - 1699din, 1999din (zavisno od modela)

Cena najprodavanijeg, najkvalitetnijeg modela 2299din od sada dostupne i u maloprodaji!


VENUM Rukavice za boks su kvalitetne rukavice namenjene za borilačke sportove, posebno boks. One su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji pruža optimalnu zaštitu prstima i šakama tokom treninga i borbi. Rukavice imaju mekani unutrašnji deo za udobnost i podršku za zglobove, kao i čvrstu spoljašnju kutiju koja štiti ruke od udaraca.

 

One se obično proizvode u različitim veličinama i težinama kako bi se prilagodile potrebama i preferencijama pojedinih boraca. Na primer, veće rukavice su obično teže i pružaju više zaštite, dok su manje rukavice lakše i omogućavaju veću brzinu i agilnost. Rukavice se takođe mogu kupiti u različitim bojama i dizajnima, što ih čini atraktivnim izborom za sve borce.

 

Ukratko, VENUM Rukavice za boks su kvalitetne i izdržljive rukavice namenjene za boks i druge borilačke sportove. One pružaju optimalnu zaštitu rukama i prstima, imaju mekani unutrašnji deo i čvrstu spoljašnju kutiju, te se proizvode u različitim veličinama, težinama, bojama i dizajnima.

 

============================================================================

 

U PONUDI JOŠ OPREME ZA VEŽBANJE!

Tegovi 10kg-60kg - 1999din

Ručke za sklekove Push Up šipke - 699din

Rusko zvono teg Kettlebell 4kg - 699din

ID Oglasa: #154408120
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.