slika
slika
1 od 2

DJI Air 2s

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
87
1
pre 16 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Broj propelera 4 kom
Radni domet 5000 metara
Vreme leta 30 minuta
Tip memorijske kartice MicroSD
Baterija 3500 mAh
Kamera Da
Boja sivo-crna

 

 

Ovekovečite svaki detalj!

DJI Air 2S je najbolji izbor za putujuće fotografe iz vazduha sa svojim CMOS senzorom od 1 inča, sofisticiranim, inteligentnim funkcijama i kompaktnim dizajnom koji teži manje od 600 g. Ponesite ga sa sobom bilo gde, doživite i snimite svet sa zadivljujućim detaljima.

Veliki svet, veliki senzor U njemu
Senzor slike od 1 inča, veliki pikseli od 2,4 mm snimaju svet slike, zahvaljujući čemu DJI Air 2S može da snima video sadržaj u rezoluciji 5,4K pri 30 kadrova u sekundi, i u 4K rezoluciji pri 60 sličica u sekundi. Uhvatite trenutak sa svim njegovim bogatstvom i jasnoćom slike, dajući rezultate koje vaš snimak zaslužuje.

Uključi noć
Uhvatite privlačnost sveta, čak i kada je mrak. Zahvaljujući visokoj rezoluciji, preciznoj reprodukciji boja i dinamičkom opsegu, čak i scene pri slabom osvetljenju su kristalno jasne i divno šarene. [1]

Milijardu boja
Uronite u sve nijanse svog okruženja! 10-bitni Dlog-M profil boja može da snimi do milijardu boja, zadržavajući sve male detalje zbog kojih se vaši snimci zaista ističu!

Snimanje u RAV formatu
Fotografije u RAV formatu sa dinamičkim opsegom do 12,6 koraka beleže više vizuelnih informacija u svakoj sceni, čak i kada su uslovi osvetljenja loši ili složeni. Ovo pruža veću fleksibilnost u postprodukciji i daje kreatorima više mogućnosti da kreiraju planirane snimke.

Inteligentni HDR
Inteligentna HDR tehnologija automatski kombinuje nekoliko snimaka, čime se povećava dinamički opseg slika bez naknadne obrade. To znači još više nijansiranih detalja u svetlim i tamnim oblastima, što rezultira bogatijim slikama sa većom dubinom.

Hiperlaps i panorama
Ubrzajte vreme i kretanje jednim dodirom - kreirajte hiperlapse snimke koji oduzimaju dah! Ili snimite veće, detaljnije snimke svog okruženja pomoću režima panorame.

Pametne funkcije

Pametne funkcije za savršene slike
MasterShots i FocusTrack lako pretvaraju svaku avanturu u snimke bioskopskog kvaliteta.

Predstavljamo MasterShots
Sledeća evolucija KuickShots-a, MasterShots je napredna inteligentna usluga koja korisnicima pruža najbolje snimke na bilo kojoj lokaciji samo jednim dodirom. Samo izaberite subjekat i dron će početi da snima kratak snimak nalik na film – izvodi deset različitih manevara uzastopno, uvek držeći subjekat u centru polja slike.

In
reflektor FocusTrack radi sa Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 i Point of Interest 3.0 kako bi omogućio DJI Air 2S da sa lakoćom prati ili kruži označeni objekat.

- Spotlight 2.0 – Kamera uvek ostaje na objektu dok spiralno snimate ili snimate izbliza. Funkcija zumiranja takođe omogućava jasne snimke snimljene sa udaljenosti radi veće bezbednosti.
- ActiveTrack 4.0 – Pratite subjekt izbegavajući prepreke. Ako na trenutak izgubite predmet iz vida, možete brzo da nastavite praćenje tokom leta.
- Point of Interest 3.0 - Možete lako da slikate dok letite u savršenom krugu, dok vaš subjekat uvek ostaje u centru isečene slike.

DOŽIVITE LET

Manje brinite, više istražujte
Kombinacija prenosivosti, sigurnosti i pametne tehnologije znači da možete provesti više vremena uživajući u letu nego brinući o njemu. Uzmite DJI Air 2S u vazduh sa samopouzdanjem, svaki put.

Environmental
Senzor DJI Air 2S može da oseti okolinu u četiri smera: gore, dole, napred i nazad. Poboljšanjem algoritama naprednog sistema za pomoć pilotu (APAS 4.0), postalo je moguće da DJI Air 2S aktivno izbegava prepreke u složenijim situacijama, čak i pri većim brzinama.

O3 prenos podataka
DJI Air 2S uključuje DJI-jevu najnapredniju O3 (OcuSinc 3.0) tehnologiju za prenos signala. Reprodukcija slike je izuzetno glatka, kristalno jasna i pouzdana, tako da se sa zadovoljstvom možete osvrnuti na svaki let.

Veća sigurnost sa ADS-B
DJI Air 2S pruža dodatni nivo bezbednosti vazdušnog prostora sa ugrađenim AirSense sistemom. Ovaj ADS-B predajnik prima informacije o automatskom pozicioniranju leta (ADS-B) od obližnjih aviona i helikoptera i upozorava vas putem DJI Fli aplikacije kako biste mogli da izbegnete ove avione na vreme.

ID Oglasa: #147326066
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.