slika
slika
1 od 2

DJI Avata

540 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
137
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

     ☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Ne plašite se letenja! Osetite uzbuđenje kokpita!

Avata dron, kada se koristi zajedno sa naočarima i kontrolerom pokreta, čini iskustvo letenja dostupnim svima. Zaboravite na letenje i uživajte u sigurnosti bez premca i odličnoj kontrolisanosti. Otkrijte radost spontanog leta i uhvatite svet oko sebe. Neki ljudi su rođeni da lete.

Gde se agilnost susreće sa izdržljivošću
Mali, lagani DJI Avata može se savršeno kontrolisati čak iu uskim prostorima. Dizajniran je tako da korisnik može sa samopouzdanjem da uživa u letenju. Zahvaljujući ugrađenoj zaštiti propelera, ako Avata dođe u kontakt sa predmetom, odbija se od njega i ostaje u vazduhu.

DJI Goggles 2 naočare
Doživite ono što pilot vidi
Uživajte u udobnosti bez premca sa DJI Goggles 2. Sada je manji, lakši i ima Micro-OLED ekrane, tako da pruža izuzetno jasnu sliku. DJI Avata takođe podržava DJI FPV naočare V2.

DJI Motion Controller kontroler pokreta
Doživite ukus leta
Uz DJI Motion Controller, intuitivni let je u vašim rukama. Povucite okidač i ubrzajte napred ili okrenite mašinu pokretom ručnog zgloba. Kontrole su jednostavne za korišćenje i pružaju potpuno jedinstveno iskustvo letenja.

Savršen paket leta
DJI Goggles 2 je mali i izuzetno prenosiv. Zahvaljujući sklopivoj anteni i laganom dizajnu, može se čuvati u malom prostoru, udobna je za nošenje, a pogodna je i za dugotrajnu upotrebu. Sa baterijom koja traje dva sata i super brzom brzinom punjenja, uvek ste spremni za let.

1080p Micro-OLED ekrani

Podešavanje dioptrije
DJI Goggles 2 nudi podešavanje dioptrije svakog sočiva između +2,0 D i -8,0 D za optimalan vid i udobnost. Dugme za podešavanje se može zaključati tako da se podešavanje dioptrije neće zaustaviti ako se slučajno dodirne tokom upotrebe ili skladištenja.

155° super širok ugao gledanja
Većina dronova sa kamerom nudi maksimalni ugao gledanja od 84° u najboljem slučaju. DJI Avata super široko vidno polje od 155° je u potpuno drugoj ligi. Ovaj prošireni ugao gledanja bliži je onome što vidimo sopstvenim očima, tako da prizor potpuno apsorbuje posmatrača.

 

Bešavni snimci
Uz RockSteadi 2.0 i HorizonSteadi, snimci ostaju stabilni čak i tokom iznenadnih manevara. Ova visokotehnološka rešenja smanjuju podrhtavanje kamere, obezbeđuju glatke ultra-HD video snimke, čime se otvara čitav niz bioskopskih mogućnosti za korisnika.

RockSteadi 2.0
RockSteadi zapravo smanjuje podrhtavanje kamere u realnom vremenu.

HorizonSteadi
HorizonSteadi poravnava snimak sa horizontalnim horizontom za bioskopske efekte.

Mogućnosti u rezonici
Uronite u svet boja snimajući u D-Cinelike režimu. Tokom postprodukcije, zahvaljujući naprednoj proceni boja, snimcima se mogu dati živopisne svetle boje, tako da snimak postaje pravo remek-delo.

Prenosiv i spreman za avanturu
Avata je dobila novi, inovativni dizajn u ime udobnosti. Lakši, manji i lakši za nošenje.

Slobodno. Odleti daleko
Istražite svoje okruženje sa potpunom slobodom i otkrijte kako da snimite zapanjujuće video zapise. DJI Avata se fleksibilno prilagođava svakoj situaciji, tako da ima čitav niz kreativnih mogućnosti.

Možete leteti tamo gde drugi ne mogu
Možete snimiti jedinstvene snimke između grana drveća, letjeti ispod mostova i kroz hodnike i snimati na mjestima koja su ranije bila nepristupačna.

Kornjača režim
Ako Avata padne na leđa, nekoliko dodira aktivira režim kornjače, omogućavajući mašini da skoči na noge i ponovo poleti.

Sistem za detekciju prepreka prema dole
Pored ugrađenog štitnika propelera, Avata takođe ima binokularni vid nadole i infracrvenu detekciju za još veću bezbednost. Ovi senzori otkrivaju prepreke ispod aviona i omogućavaju Avati da leti na malim visinama ili u zatvorenim uslovima. [10]

Ko je rekao da bezbednost ne može biti zabavna?
Uživajte u letu i zaboravite na anksioznost. Dugme za kočenje u slučaju nužde na kontroleru kretanja omogućava vam da odmah zaustavite mašinu pritiskom na dugme. U slučaju slabe baterije ili gubitka signala, mašina se može automatski vratiti

ID Oglasa: #163224092
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.