slika
slika
1 od 2

DJI CrystalSky 7.85"

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
53
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano.

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Trudimo se da slika bude odgovarajuća proizvodu, greške su moguće.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

 0621005057, za sva dodatna pitanja možete kontaktirati WhatsApp, Viber.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.




CristalSki monitori za snimanje iz vazduha na otvorenom imaju ekran visoke osvetljenosti koji je jasan čak i na sunčevoj svetlosti. Od samog početka, dizajniran je da besprekorno radi sa DJI GO / DJI GO 4, koji operaterima kamere daje potpunu kontrolu.

komentar:

- Ako želite da priključite CristalSki monitor na daljinski upravljač serije Inspire, Phantom 4 serije, Phantom 3 Advanced / Professional ili Matrice serije, biće vam potreban CristalSki nosač za daljinski upravljač.
- Cendence daljinski upravljači imaju CristalSki držač monitora
- CristalSki ne uključuje punjač.

ULTRIGHT

Monitor je dostupan u dijagonalama od 5,5 "i 7,85" sa osvetljenošću od 1000 cd/m² . Ove rezolucije su 1920k1080 i 2048k1536, respektivno. Poslednja verzija je takođe dostupna u ultra-svetloj verziji od 2000 cd/m² . Osvetljenost od 2000 cd/m² znači da je CristalSki monitor više od četiri puta svetliji od tipičnog mobilnog uređaja. Detalji na ekranu su jasni i oštri, a boje žive, dajući vam kvalitet koji vam je neophodan za fino podešavanje kompozicije slike. Dostupan je namenski režim „ Poboljšanja čitljivosti na sunčevoj svetlosti“ , dizajniran posebno za obradu slike u realnom vremenu kako bi se obezbedilo ugodnije gledanje pri jakom svetlu.

SMOOTHER VIDEOS

CristalSki monitor koristi optimizovano video dekodiranje za dekodiranje video zapisa u realnom vremenu. Zbog ograničenja softvera za pametne telefone i tablete, dekodiranje videa na drugim pametnim uređajima je daleko od idealnog. Kada ih koristite za gledanje fotografija i video zapisa koje prenosi kamera, može doći do problema sa podrhtavanjem, dugim kašnjenjima i tako dalje. Optimizovani dekoder CristalSki monitora isporučuje gladak video u realnom vremenu sa minimalnim kašnjenjem.

PRILAGOĐENI SISTEM I DJI GO / DJI GO 4

Novodizajniran sistem uklanja nepotrebne Android aplikacije i usluge i otporan je na viruse i neželjeni (junk) softver. Ovo osigurava da CristalSki monitor uvek može da pruži optimalne performanse. Ugrađena aplikacija DJI GO / DJI GO 4 vam daje potpun pristup svim funkcijama DJI GO / DJI GO 4, uključujući podešavanje parametara dronova, kontrolu kamere i upravljanje snimanjem i reprodukcijom. Koristeći oflajn mape, one će biti dostupne čak i kada više nemate Vi-Fi pristup.

NAPAJANJE

2-ćelijska, 4920 mAh sekundarna baterija obezbeđuje CristalSki monitoru duže vreme rada od sličnih mobilnih uređaja. Podržava brzo punjenje i sprečava pražnjenje čak i na niskim temperaturama. Dostupna vremena rada su 4,85 i 5-6 sati za monitore od 7,85 i 5,5 inča, respektivno.

DVA SLOTA ZA SD KARTICE

CristalSki monitori sa dva slota za SD kartice se mogu proširiti, ili snimak snimljen na Micro SD kartici može da se reprodukuje direktno na monitoru. Takođe se može koristiti za pravljenje rezervnih kopija snimaka. Koristeći DJI GO / DJI GO 4 editore, možete kreirati i deliti visokokvalitetne rezove na svojoj društvenoj mreži.

CristalSki monitor podržava H.264 i H.265 video dekodiranje, omogućavajući im da reprodukuju pri 30 i 60 fps, respektivno. Ovi video zapisi se takođe mogu prenositi preko HDMI porta.

LUKE I MREŽA

HDMI port na CristalSki monitoru omogućava vam da strimujete do 4K video zapise na FPV / VR kacige i druge uređaje za prikaz. Ugrađeni dvopojasni Vi-Fi znači da možete da se povežete na Vi-Fi mreže i Vi-Fi pristupne tačke sa mobilnih uređaja i kompatibilan je sa 4G adapterima pomoću USB porta.

Kada je povezan na Internet, CristalSki monitor pruža lak pristup sistemskim ažuriranjima, strimovima uživo, deljenju fotografija i video zapisa, sinhronizaciji podataka i još mnogo toga. Veličine datoteka su optimizovane što je više moguće kako bi se minimizirao promet mobilnih podataka.

Ugrađeni Micro USB i USB-C portovi olakšavaju povezivanje vašeg CristalSki monitora sa daljinskim upravljačem ili drugim uređajem.

IZUZETNO OPTIMIZOVANO

Većina pametnih uređaja je dizajnirana da radi u normalnim temperaturnim uslovima. Eksterna baterija u CristalSki monitorima je dizajnirana za ekstremne temperature. Može da radi samo na -20° C i sa unutrašnjim sistemom hlađenja do 40° C.

KOMPATIBILNOST DJI AIR SISTEMA

ID Oglasa: #140522754
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.