slika
slika
slika
1 od 3

DJI Dron Phantom 3 Professional 4K Kamera

350 €

Beograd
Korišćeno
2.770
116
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Petar 064/4000-280 Samo Poziv
Član od 05.02.2012.

Dji Phantom 3 Professional je inteligentni dron sa kamerom, lak za kontrolu i letenje, sa automatskim lebdenjem u mestu i vraćanjem na mesto poletanja.  

Integrisana kamera snima video rezolucije do 4K sa 30fps, kao i 12 megapixela JPEG slike ili čak DNG RAW, uz profesionalno f/2.8 sočivo sa 94 stepeni FOV, za vrhunske fotografije, bez širokougaonog izobličenja, iz potpuno nove perspektive.
Kamera je stabilisana sa žiroskopom sa 3 ose, za potpuno mirne i stabilne kadrove.  

Ergonomski kontroler pored kontrole leta omogućuje i kontrolu ugla kamere, poseduje tastere za foto i video, a zahvaljujući radu na 5.8GHz nudi domet do 5Km, a putem mobilne aplikacije možete pratiti trenutu poziciju, putanju i status letelice.
DJI Lightbridge tehnologija ugrađena u letelicu i kontroler pruža živi pregled HD slike, čak i na velikoj udaljenosti za ultimativnu kontrolu, najbolje snimke, kao i pravi doživljaj leta.

Baterija nudi i do 25 minuta leta sa jednim punjenjem

 

 

Budite sopstveni režiser i ispričajte svoju priču kao nikada ranije. Dohvatite nebo sa dronom DJI Phantom 3 Professional i napravite profesionalne snimke iz nove perspektive. DJI Phantom 3 Professional dron, kao i njegov "brat blizanac" Advanced, poseduje vrhunski 1/2.3" Sony EXMOR senzor od 12MP (koji je osetljiviji na svetlo nego senzor kod modela DJI Phantom 2 Vision), vidno polje od 94 stepeni, kao i objektiv 20mm (ekvivalentno) f/2.8, dok je kamera stabilizovana zahvaljujući gimbalu sa mogućnošću kretanja u 3 ose, što donosi željenu glatkoću video zapisa. Međutim, ono po čemu se razlikuju ove dve iteracije jeste video mod. Naime, dron DJI Phantom 3 Professional snima u fantastičnoj 4K rezoluciji, precizno 4096 x 2160 na 24/25 fps ili 3840 x 2160 (UHD) na 24/25/30 fps, dok DJI Phantom 3 Advanced snima "samo" u Full HD rezoluciji, precizno 1920 x 1080 sa 24/25/30/48/50/60 fps (podrazumeva se da Professional poseduje i mogućnost snimanja u Full HD rezolucji). Zahvaljujući inovativnom sistemu vizuelnog pozicioniranja (Visual Positioning System), letelica Phantom 3 može da levitira na istoj poziciji na zatvorenom, i to bez GPS-a, a jednostavnim pritiskom na dugme daljinskog upravljača vrlo lako može da poleti/sleti. Tu je i Lightbridge tehnologija koja donosi režim živog prikaza (Live View) i omogućava korisniku da vidi ono što kamera drona vidi, i to u HD rezoluciji, do udaljenosti od 2km. Podešavanja ISO vrednosti, brzine zatvarača, i kompenzacije ekspozicije mogu se vršiti bilo daljinskim upravljačem ili Pilot aplikacijom. Ova napredna aplikacija takođe omogućava korisnicima da svoje snimke šalju putem livestream-a direktno na YouTube, što je više nego praktično. Letelica Phantom 3 još može da se pohvali unapređenom baterijom sa boljim senzorima, kao i bržim punjačem, što će definitivno doneti više kvalitetnog vremena provedenog u vazduhu. Povrh svega, kada je GPS dostupan, Vaš DJI Phantom 3 dron će upamtiti tačno mesto sa kojeg je poleteo, tako da ga jednim pritiskom na dugme možete poslati nazad na početnu poziciju

ID Oglasa: #147692232
Informacije

Kontaktirajte me SAMO POZIVOM na 064 - 4000-280

Moguce licno preuzimanje predmeta sa oglasa u sledecim gradovima, uz prethodni dogovor o terminu preuzimanja.

KIKINDA ZRENJANIN BEOGRAD SUBOTICA SENTA NOVI BECEJ NOVI SAD SOMBOR

U NEDELJU 05.05.2024. DOLAZIM U BEOGRAD, NOVI SAD I ZRENJANIN DONOSIM PREDMET SA OGLASA


Svaki predmet na oglasu je, na stanju.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.