slika
slika
1 od 2

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC)

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
41
1
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

DJI Mavic 3 serija nudi viši nivo performansi snimanja. Sistem trostrukih kamera Mavic 3 Pro uvodi novu eru dronova sa kamerama tako što uključuje tri različita senzora žižne daljine i sočiva. Opremljen Hasselblad kamerom i dvostrukim telefoto kamerama, Mavic 3 Pro je dron sa tri kamere koji otvara nove puteve snimanja filmova i daje vam veću kreativnu slobodu, omogućavajući vam da snimate zapanjujuće pejzaže, istražujete potencijal video pripovedanja i stvarate kinematografska remek-dela.

Dron za kameru, tri sočiva i beskrajna mašta. Sistem sa tri kamere Mavic 3 Pro pruža još bogatiji jezik kamere zahvaljujući različitim žižnim rastojanjima, a sa svojim mogućnostima pogodnim za različite scene, može biti odličan alat za kreativnost. Efikasnije snimanje iz vazduha sa tri kamere u kombinaciji sa inspiracijom može rezultirati briljantnim kreacijama.

Mavic 3 Pro nasleđuje Hasselblad kameru sa 4/3 CMOS senzorom iz serije Mavic 3, tako da predstavlja sledeći korak u profesionalnom stvaranju. Hasselblad kamera podržava kreiranje 12-bitnih RAV fotografija sa do 12,8 koraka izvornog dinamičkog opsega, što je u stanju da prikaže nezaboravne detalje slike. Pošto Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) precizno reprodukuje boje koje percipira ljudsko oko, proizvodi zapanjujuće slike bez potrebe za teškom naknadnom obradom ili složenim unapred podešenim bojama.

Novi 10-bitni D-Log M režim boja može da snimi do milijardu boja. Čak iu scenama visokog kontrasta kao što su izlasci i zalasci sunca, pruža prirodne, fino detaljne prelaze boja za vizuelno iskustvo punog spektra. Pored toga, D-Log M režim smanjuje poteškoće u proceni boja, čime se u velikoj meri olakšava efikasna postprodukcija bez smanjenja kvaliteta i jasnoće slike.

Mavic 3 Pro Cine nudi širok spektar opcija za profesionalne kreatore. Sve tri kamere podržavaju Apple ProRes 422 HK, Apple ProRes 422 i Apple ProRes 422 LT standarde kodiranja. Takođe ima ugrađeni SSD od 1 TB [5] i kabl za prenos podataka od 10 Gbps Lightspeed za dodatno olakšanje profesionalnog snimanja.

Telefoto kamera srednje veličine 70 mm, mogućnosti dinamičke kompozicije
Srednja telefoto kamera dobro funkcioniše za različite subjekte i scene. Komprimuje dubinu polja i fokus da bi istakao subjekat i stvorio snažan vizuelni centar gravitacije, dajući pokretu fotoaparata jedinstven osećaj prostora. Samo se fokusirajte na trenutke inspiracije i pustite da Mavic 3 Pro pusti muziku svetlosti i senke pred vašim očima.

166 mm telefoto kamera; dizajniran za zumiranje
Poboljšana telefoto kamera ima veću rezoluciju i širi otvor blende f/3,4. Podržava 4K/60fps video snimanje sa 7k optičkim zumom i snima fotografije od 12MP. Hibridni zum je sposoban za uvećanje do 28k. Koristite zumiranje i uronite u bogate detalje slike.

Produženo vreme leta
Mavic 3 Pro nudi do 43 minuta leta, tako da možete da letite dalje sa više samopouzdanja i manje brinete o trajanju baterije. Od planiranja putanje leta do komponovanja snimaka, sve možete da uradite u jednom letu.

Detekcija prepreka u svim pravcima, APAS 5.0
Mavic 3 Pro osigurava da možete bezbedno leteti i snimati bezbrižno. Osam širokougaonih vizuelnih senzora i vizuelni računarski sistem visokih performansi obezbeđuju da dron može precizno da otkrije prepreke u svim pravcima i planira bezbednu putanju leta kako bi ih izbegao.

Najsavremeniji video prenos
DJI O3+ ima razdaljinu video prenosa do 15 km, što garantuje stabilan signal i koherentniju sliku kamere. Može da prenosi 1080p/60fps HD prenos uživo sa velikom brzinom kadrova, što čini Mavic 3 Pro osetljivijim na kontrolu i šalje živopisne video snimke na monitor.

Sadržaj pakovanja
- DJI Mavic 3 Pro k1
- DJI RC k1
- DJI RC kontrolne palice (par) k1
- DJI Mavic 3 Intelligent Flight Batteri k3
- DJI Mavic 3 niskošumni propeleri (par) k6
- DJI 100V USB-C adapter za napajanje AC kabl za napajanje k1
- DJI 100V USB-C adapter za napajanje k1
- USB-C na USB-C kabl k2
- DJI Mavic 3 čvorište za punjenje baterije (100V)
- DJI Mavic 3 Pro poklopac za skladištenje k1
- DJI Mavic 3 Pro ND filter set (ND8/16/32/64) k1
- DJI torba za rame k1

ID Oglasa: #163187220
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.