slika
slika
slika
1 od 3

DJI Mini 3 Pro (DJI RC)

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
449
6
pre 17 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

 

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

☎ 062-100-50-57, kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva, Kp poruka, Viber.

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Propeler broj 4 kom
Domet 18000 metara
Vreme leta 34 minuta
Tip memorijske kartice MicroSD
Punjiva baterija 2453 mAh
Kamera Da
Boja Srebrna
Težina 249 g

 

 

 

Upadljivo Mini

DJI Mini 3 Pro male veličine, mega-sposoban, moćan je koliko i prenosiv. Sa manje od 249 grama i sa poboljšanim bezbednosnim karakteristikama, ne samo da je prilagođen regulaciji, već je i najbezbedniji u svom asortimanu. [1] Sa senzorom od 1/1,3 inča i vrhunskim funkcijama, on redefiniše šta znači biti „ Fli Mini“ .

Pun performansi

Mini 3 Pro ima potpuno novi izgled, optimizovan da izvuče više iz svakog leta. Sa većim propelerima, aerodinamičnim okretanjem karoserije i moćnim sistemom za detekciju prepreka, aerodinamičan dizajn omogućava duže vreme leta i bezbednost.

Redizajnirani kardan nudi širi opseg rotacije za snimke iz niskog ugla i pravo vertikalno snimanje, nudeći beskrajne kreativne mogućnosti. Svaki aspekt ovog fejsliftinga je pažljivo razmotren kako bi Mini odveo do neviđenih visina.

Fold and Go

Za kreatore koji su stalno u pokretu, upotreba bez problema je ključna. Sa težinom manjom od 249 grama, Mini 3 Pro ne zahteva registraciju u većini zemalja i regiona. [1] Zahvaljujući njegovom sklopivom i kompaktnom dizajnu, lako ga možete poneti sa sobom na sledeće pešačenje, dan na plaži ili improvizovani vikend. Budite spremni da napravite fotografije koje oduzimaju dah kada vas inspiracija uhvati.

Sveet Flight Time
Snimite i istražite više svog okruženja uz do 34 minuta produženog leta. DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Baterija je izuzetno lagana i ima dovoljno snage da zadovolji vaše potrebe za snimanje iz vazduha. [2]

Letite tokom dana. Neodgovoran

Uhvatite suptilnost svetlosti i senki dok krećete na jednodnevni izlet.
Fotografišite jasno i sa manje buke kako pada noć.
Uživajte u trenutku, ostanite verni svojoj kreativnosti i verujte Mini 3 Pro da uhvati vaš svet.

Pro i to mislimo

DJI Mini 3 Pro se ističe u širokom spektru uslova osvetljenja, tako da ste uvek spremni za stvaranje. CMOS senzor od 1/1,3 inča ima dvostruki izvorni ISO i direktno podržava HDR snimanje. [3] Obogaćuje svaku sliku većim dinamičkim opsegom kako bi otkrio više detalja u svetlima i senkama.

Uživajte u visokom kvalitetu fotografije iz vazduha sa većim pikselima od 2,4 mm i odnosom blende f/1,7. Sa više padajućeg svetla, vaše slike će biti realistične čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Fotografija iz vazduha, dobro urađeno

Podignite svoj sadržaj na sledeći nivo sa zadivljujućim 4K HDR video zapisom [3] i RAV fotografijama od 48 MP. Zadivite se bogatoj jasnoći svake slike, čak i kada zumirate. Ili usporite stvari dok svet postaje užurban uz dramatične usporene video snimke od 1080p/120fps.

Boja izvan linija

D-Cinelike Color režim pruža više vizuelnih informacija, bogatije opcije boja i više fleksibilnosti u uređivanju.

Sledeći nivo bezbednosti

Letite sa samopouzdanjem dok se krećete nebom. DJI Mini 3 Pro je u potpunosti razvijen da podrži aktivnu detekciju prepreka i stabilan video prenos.

Trosmerna detekcija prepreka

DJI Mini 3 Pro je najbezbedniji Mini do sada. Sa senzorima za dvostruki pogled napred, nazad i dole i potpuno novim dizajnom karoserije, nudi širi opseg detekcije i poboljšanu bezbednost.

Da li smo spomenuli APAS 4.0?

Napredni sistemi za pomoć pilotu (APAS 4.0) [4] otkrivaju objekte na putanji leta drona u realnom vremenu. Ovo omogućava DJI Mini 3 Pro da izbegne prepreke čak i u složenim okruženjima.

Čisto i stabilno od grada do doline

DJI Mini 3 Pro se može pohvaliti vodećim sistemom za video prenos u obliku DJI O3. Pruža 1080p/30fps prenos uživo na udaljenosti do 12 km. [5] Od gradskih obrisa do avantura na otvorenom, uvek letite uz oštar i pouzdan striming uživo.

Uživajte u glatkom letu i brzoj kontroli sa DJI RC-N1 daljinskim upravljačem ili novim DJI RC. Oba kontrolera nude maksimalnu brzinu video zapisa od 18 Mbps sa ultra-niskim kašnjenjem od 120 ms.

Instant Share Vorthi

Snimite nezaboravan sadržaj i odmah podelite svoje avanture u pokretu. DJI Mini 3 Pro nudi širok spektar inteligentnih funkcija, tako da možete da dodate trenutke od kojih zastaje dah i kreativnu atmosferu svakom od svojih video snimaka.

Pravo vertikalno snimanje

 

ID Oglasa: #145539439
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.