slika
1 od 1

DJI Mini 3

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
768
10
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Pa da letimo! DJI Mini 3 je mali, ultra lagani dron sa kamerom koji je uvek spreman za avanturu. Ima još veći kapacitet baterije, može da snimi zadivljujući 4K HDR video kako bi snimio realistične boje i detalje, i može se pohvaliti zabavnim funkcijama kao što je True Vertical Shooting za zapanjujuće snimke spremne za društvene medije. Bilo da je u pitanju šetnja plažom, vikend izlet ili višenedeljno putovanje, spreman je da uhvati svaki trenutak.

Sa sklopivim dizajnom i težinom od samo 249 grama, DJI Mini 3 lako staje u vašu torbu ili džep i spreman je za avanturu.

Više ne morate da brinete o istrošenoj bateriji; lako se možete predati radosti letenja. DJI Mini 3 ima standardnu inteligentnu bateriju za letenje koja obezbeđuje do 38 minuta leta. Pored toga, dostupno je i do 51 minut duže vreme leta sa baterijom za dron Intelligent Flight Batteri Plus.

Možete da snimate u zadivljujućoj 4K HDR rezoluciji sa realističnim bojama danju i noću. Kamera Mini 3 ima CMOS senzor od 1/1,3 inča, dvostruke izvorne ISO mogućnosti i HDR tehnologiju na čipu. Tokom dana, zahvaljujući dobro osvetljenim i zasjenjenim detaljima, možete postići nijansiranije, dublje vizuelne rezultate. A kada se dan pretvori u noć, još uvek može da uhvati jasne i žive boje.

Otvor blende f/1,7 kamere i veći 2,4 mm 4-u-1 piksela beleže jasne detalje i omogućavaju izuzetne snimke čak i u uslovima slabog osvetljenja. A zahvaljujući zumiranju od 4k, možete temeljno da istražite teren pre nego što počnete da snimate.

Bilo da se radi o visokom, rasprostranjenom drvetu ili visokoj zgradi, omogućava estetsku kompoziciju u kojoj se sve uklapa u sliku. Zahvaljujući inovativno dizajniranom kardanu, kamera je sposobna za širokougaono vertikalno naginjanje. Pravo vertikalno snimanje se može uključiti u trenu, pretvarajući vaš video od običnog snimka u zadivljujuće umetničko delo spremno za društvene mreže.

Uz KuickShots efekte kao što su Dronie, Circle, Helik, Rocket i Boomerang, možete napraviti profesionalne snimke za nekoliko sekundi jednim dodirom. Pomoću KuickTransfer-a možete jednako brzo da šaljete rezultate na svoj mobilni uređaj, gde ih možete odmah sačuvati ili podeliti.

Vetrovne plaže, planine i doline? Bez brige. DJI Mini 3 leti glatko i stabilno čak i na vetrovima do 10,7 m/s. DJI O2 digitalni video prenos obezbeđuje domet do 10 km i napredno filtriranje smetnji.

Vidite više sa velike nadmorske visine; ne propustite ovo ni slučajno. Funkcija panorame podržava 180° , širokougaone i sferične panoramske fotografije, tako da može da uhvati neverovatnu količinu informacija u svakom kadru.

- Jedva 249 g
- Veći kapacitet baterije
- 4K HDR video
- Pravite vertikalne snimke sa pravim vertikalnim položajem
- Pametne funkcije
- Izdržava vetar od 38 km/h

Sadržaj paketa
- DJI Mini 3 dron
- Inteligentna baterija za letenje
- 2 para propelera
- Vijci za pričvršćivanje propelera
- Šrafciger
- Zaštitnik kardana
- Tip-C do Tipe-C PD kabl

 

Propeler broj 4 kom
Domet 4000 metara
Vreme leta 38 minuta
Tip memorijske kartice MicroSDKSC
Punjiva baterija 2453 mAh
Kamera Da
Boja siva
Težina 248 g

 

 

 

ID Oglasa: #152925008
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.