slika
slika
slika
1 od 3

Dron 4k dual camera

2.999 din

Negotin
Kao novo - nekorišćeno
87
3
pre 13 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Milos
Član od 21.01.2013.
Svi oglasi

Dron 988 model je u proteklih par godina jedan od najprodavanijih modela srednje klase. Odnos cene i kvaliteta je na inzvarednom nivou. Pored Wifi kamere, ovaj model ima opciju za upravljanje preko telefona. Veoma je lak za upravljanje, tako da ga i deca mogu koristiti. O načinu upotrebe i dodatnim funkcijama govorimo u daljem delu teksta.

Specifikacija

·          Baterija 1600 mAh

·          Wifi kamera podesiva

·          Mogućnost upravljanja preko telefona.

·          Do 10 minuta leta sa jednim punjenjem.

·          Snaga predajnika 2,4 Ghz.

·          Udaljenost letenja do 150 m.

·          U daljinski staju 3 baterije od 1,5 v AA.

 

 

Kako se koristi dron 988

Pre upotrebe je potrebno napuniti bateriju drona. Usb punjač na sebi ima indikator punjenja, tačnije lampicu koja sija u crvenoj boji kad je baterija prazna. Kad se lampica na indikatoru ugasi, dron je spreman za upotrebu. U setu se ne dobija adapter za punjenje, tako da možete koristiti punjač od mobilnog. Nakon toga, potrebno je u daljinski kontroler ubaciti tri AA baterije od 1,5 v. Nakon ovih koraka, sledi uparivanje drona 988 i daljinskog kontrolera. Prvo upalite dron a zatim daljinski. Zatim palice na kontroleru u isto vreme povučete u stranu. Levu palicu u donji levi ugao a desnu u desni donji ugao. Nakon toga bi trebalo da se začuje zvuk potvrde povezivanja i svetlo na dronu će prestati da blinka. Dron je spreman za poletanje.

 

ID Oglasa: #162736810
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.