slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

DRON 998 PRO; Dron 4K HD, WIFI; Dupla Kamera Dron

2.000 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
2.014
68
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Kod Keve
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Vrhunski, najprodavaniji dron, čuveni DRON 998 od sada dostupan i u jačoj i boljoj PRO verziji!

Standardan Dron 998 - 2000din

PRO Verzija Dron 998 + Baterija - 3100din

Dodatna baterija samo 480din!
Imam u ponudi GOPRO MAVIC sklopivi dron sa 3 baterije 5.490


Najprodavaniji pro model za samo 500 dinara razlike? ! Pro model ima bolju stabilizaciju slike, dualnu i bolju kameru u odnosu na standardni model! Poručite odmah, količina ograničena!

Najprodavaniji dron sa razlogom! Pored definitivno najniže cene na internetu kod nas, ovaj dron je jako popularan zbog svoje male veličine što mu omogućava laku prenosivost, odlične kamere za svoju cenu i savršen je za sve početnike zbog izuzetno jednostavne upotrebe.

Dron 998 poseduje jako dobru autonomija baterije (do 10 minuta leta uz pomoć jednog punjenja), HD dualnu kameru, 2 ekstra opcije za pravljenje trikova u letu, mogućnost povezivanja sa WI-FI, APP sistemom za snimanje slika i video zapisa. Dron se može penjati, spuštati napred-nazad, okretati se za 360 stepeni i takodje sadrži LED svetla za noćno letenje.

Sklopiva krila, male veličine, lak za nošenje;

Režim zadržavanja visine za stabilan let;

HD dupla širokougaona kamera;

Funkcija vraćanja na startni položaj;


Uz dron dobijate celokupno pakovanje kao sa prvih slika koje su slikane uživo! Uz dron dobijate i džojstik i zaštitu za krilca i bateriju drona i svu propratnu opremu. Još informacija i instrukcija oko upravljanja i podešavanja možete pronaći na internetu.

ID Oglasa: #157087947
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.