slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dron Pioneer kamera 4K, baterija 2000 mAh

4.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
119
3
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog
*****Kamera visoke rezolucije*****

*****Baterija 2000 mah*****


Kristalno jasna 1080p 4K kamera: Unapredite svoje iskustvo iz vazduha uz najsavremeniju 1080p 4K kameru našeg mini drona. Oslobodite zapanjujuće jasne slike i video zapise koji hvataju svaki detalj, što ga čini obaveznim i za decu i za odrasle.

Prilagođeni režimi brzine: Od početnika do asa, naš dron se prilagođava vašim veštinama sa tri režima brzine. To je kompaktno čudo koje se razvija zajedno sa vašom stručnošću u pilotiranju.

Kontrola leta bez napora: Klizite bez napora uz tehnologiju automatskog lebdenja, dok poletanje i sletanje sa jednim ključem dodaju dašak jednostavnosti. Savršeno za mlade avijatičare, osiguravajući besprekorne letove svaki put.

Intuitivno prepoznavanje gesta: Zakoračite u budućnost interakcije sa naprednim prepoznavanjem pokreta našeg dronova. Snimajte fotografije i video snimke bez upotrebe ruku, redefinišući zabavu i kreativnost.

Produženi užitak leta: Oslobodite nebo uz moćnu bateriju naše bespilotne letelice od 3,7 v 2000 mAh, koja vam omogućava do 12 minuta leta. Šampion efikasnosti, koji obezbeđuje više vremena za letenje i manje vremena za punjenje. Odricanje od odgovornosti: Imajte na umu da je ovaj dron dizajniran za rekreativnu upotrebu, nudi izuzetno iskustvo igranja i nije namenjen profesionalnom fotografisanju iz vazduha.

 

Boje: crna i plava
ID Oglasa: #161310879
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.