slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dron sa dve kamere F82

4.190 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
169
6
juče
Odgovara na 0% poruka.
Milan i Marija 0603240429
Član od 19.04.2019.
Svi oglasi
Dron sa dve HD kamere za snimanje.

Izvanredan dron sa ziroskopom koji vrsi stabilizaciju leta po cak sest osovina, sto obezbedjuje precizno letenje i stabilizovne video zapise ili foto snimke.   Dron poseduje HD dual kameru koja istovreno snima sve sta se nalazi ispod i ispred putanje leta.

Upravljanje se vrsi pomocu upravljacke stanice koja dolazi u kompletu, ili putem aplikacije za mobilni telefon, gde se, ujedno, u realnom vremenu moze gledati sve sta kamere snimaju. Komande se prenose protokolom do 2.4 gHz, tj. trenutno.

Dron poseduje cetiri elise (u kompletu dolaze i cetiri rezervne elise) koje uz program "Inteligent Set High" bez problema podizu dron na zeljenu visinu.

Dron sa HD dual kamerom se moze kretati u svim pravcima, bez  ogranicenja, a poseduje i mod za automatski povratak na mesto uzletanja, kao i mogucnost obelezavanja pozicije prilikom leta i snimanja.

Upravljacku stanicu pokrecu tri AA baterije, koje ne dolaze u kompletu, dok se sam dron puni preko USB prikljucka. Moze biti dopunjen i iz baterija jacih mobilnih telefona, kao i iz power bank uredjaja. Jednom napunjene baterije, obezbedjuju vise od 20 minuta leta i snimanja.

Dron je izradjen od kvalitetne crne plastike, odlicne finalne obrade.

U kompletu dolazi i drzac za mobilni telefon, uz pomoc koga cete istovremeno moci da upravljate dronom putem upravljacke stanice i pratite sta dual HD kamera snima.

Dron je namenjen za uzrast preko 14 godina. Ovaj kvalitetni uredjaj za letenje i snimanje ce vam pruziti mnogo veselih i zanimljivih momenata, bilo da ga koristite sami ili sa porodicom i prijateljima.


Poručite proizvod uz par lakih koraka tako što ćete putem SMS poruke ili pozivom na, takodje možete ostaviti podatke putem Kp naloga

Naziv predmeta, cena predmeta :
Ime, prezime:
Broj telefona:
Mesto, naselje:
Ulica, broj ulice:

Mogućnost ličnog preuzimanje na Novom Beogradu
ID Oglasa: #123754938
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.