slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Q10 Dron FVP kamera + kontrole pomoću pokreta ruku

4.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
18
1
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 11

 

K10 mini dron sa kamerom za decu i odrasle, 720P HD FPV sklopivi kvadrokopter sa režimom senzora gravitacije, režimom bez glave, 3D okretanjem, kontrolom glasa i pokreta


Dron sa HD kamerom: Mini sklopivi dron opremljen sa 720P HD 90° ručno podesivom kamerom, koja može da snima jasne video zapise i fotografije iz vazduha. Možete da gledate video uživo na svom pametnom telefonu za prelepe pejzaže putem Vi-Fi prenosa u realnom vremenu i otpremite ga na svoje društvene platforme jednim klikom.
Najbolja bespilotna igračka za decu: Samo dodirnite dugme za pokretanje/sletanje sa jednim tasterom da biste pokrenuli ovaj dečiji dron; Postoje različiti prekidači brzine, režimi sa 3 brzine pomažu početnicima da pronađu svoj put. Držanje visine može održavati mini dron na određenoj visini, pogodno za decu i početnike.
Letovi u više režima: K10 je svestrani dron sa kamerom, može da izvodi vratolomije kao što su okretanje od 360° , režim bez glave i režim senzora gravitacije itd. Takođe možete da nacrtate putanju u interfejsu aplikacije, dron će leteti prateći putanju u skladu sa tim, što je najnovija tehnologija.
Inteligentna kontrola glasom i pokretima: Upravljajte svojim dronom jednostavnim glasovnim komandama kao što su „ leti“ , „ sleteti“ , „ levo“ , „ desno“ , „ napred“ , „ nazad“ . Kontrola pokretima vam omogućava da pozirate kameri da biste aktivirali telefon snimanje i video snimanje.
2 modularne baterije i alarm male snage: 2 baterije mogu da podrže let od 18-21 minuta, modularna baterija je lakša za instaliranje i bezbednija za upotrebu. Štaviše, naša kamera za decu drone ima funkciju upozorenja o niskoj snazi. Svetlo drona će nastaviti da treperi kada je baterija skoro prazna, podsećajući vas da odmah kontrolišete dron. Ne brinite da ćete izgubiti svoj dron.

ID Oglasa: #166180436
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.