slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Dejan Stankovic Monografija

10 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
27
1
pre 10 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
064-591-22-66 Poziv 9 - 20 H
Član od 30.03.2012.
Svi oglasi

Mali iz Zemuna, zvezda sa 18, reprezentacija zove, kruna u večnom gradu, šah-mat, daleko je sunce, Interova moda, još jedan derbi, na vrhu skale, kula od karata, iskušenje na araratu, kapetan leta za Afriku, to smo mi Stankovići, šampion Evrope,


Monografija kapitena reprezentacije Srbije Dejana Stankovića predstavlja hronologiju jedne izuzetno bogate i uspešne karijere. Od dana kada je kao klinac početkom devedesetih zakucao na vrata jednoga kluba do sjaja u Zvezdi, krune u večnom gradu i kasnije u Milanu, odnosno svih važnih trenutaka u privatnom životu i dresu „ tri” reprezentacije „ Jugoslavije, SiCG, Srbije” , Dejan Stanković godinama ruši mnoge rekorde i svojim igrama i ponašanjem postaje uzor onima koji sanjaju njegov put.

Pričom u prvom licu, kapetan leta za Južnu Afriku, upoznaje javnost sa svim iskušenjima koja daju pečat raznim poglavljima njegove karijere. Ono što knjigu čini posebnom je činjenica da nešto slično, uz dužno poštovanje, na ovim prostorima niko nije uradio.

Luksuzno spakovana i opremljena, obogaćena sa mnoštvom atraktivnih i dinamičnih fotografija, ova monografija je posebna i zbog sadržaja, jer pored Dejanove priče, i drugi pričaju o njemu. Bivši i sadašnji treneri, saigrači, ljudi bez kojih Dejan Stanković ne bi postao ikona srpskog, italijanskog i svetskog fudbala. Imena, izjave i priče Moratija, Murinja, Kranjotija, Antića, Eriksona, Mančinija, Ljupka i Vladimira Petrovića, Ibrahimovića, Mihajlovića, Zanetija, Mijatovića, Vidića, Kivua, Materacija, Totija, Maldinija, Nedveda, Neste, Bokšića, Figa, Cezara i mnogih drugih, čine ovu knjigu posebnom i jedinstvenom.  

 


Dejan Stankovic Monografija

 

Mirko Vrbica 

 

Beograd 2010

 

Tvrd povez 338 str.

 

Vueci format: 30 x 23 cm

 

Solidno stanje

 

Videti slike

ID Oglasa: #150615429
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.