slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Fudbalska lopta Adidas Al Rihla Official Match Ball

11.500 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
323
6
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

      Fudbalska lopta Adidas Al Rihla Official Match Ball, ORIGINAL!
               

                                                                                    

          █▬█ █ ▀█▀     █▬█ █ ▀█▀     █▬█ █ ▀█▀     

                                                                                    

      Ovo je jedina prava originalna Match Ball lopta ( ! ) pravljena za poslednje svetsko prvenstvo u Kataru. Ima puno kopija. Zato pazite! Obratite pažnju na neke detalje po kojima se prepoznaje originalna lopta (crveni ventil, natpis „ OFFICIAL MATCH BALL“ , udubljenja u obliku vrhova koplja na sredini većih panela, sivi natpisi na više jezika na manjim panelima. . . ).


     Za bolji pregled kliknite na otvorene slike da bi jasnije videli sve detalje i da bi ste mogli da uve'ate slike.

 
      Ovo je zvanična lopta za utakmice FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™ , koja je izrađena tehnologijom bez šavova i lepljenjem završnih panela pod velikim pritiskom i temperaturom u kalupu lopte. Dakle idealan oblik. Udubljenja na većim panelima i reljefni kvadrati po celom završnom sloju omogućavaju veće trenje sa vazduhom, što dovodi do većeg efea (felša, Magnusov-og efekata), te let lopte biva stabilan i predvidiviji. Speedshell tehnologija izrade panela.


     Grafični efekti svetlucaju pod različitim uglovima prelamanja svetlosti.  Biserno bela baza je inspirisana tradicionalnom industrijom bisera Katara.


     70% poliuretan, 20% reciklirani poliester, 10% presvlaka od viskoze, visokokvalitetni gumeni mehur koji je zalepljen pod pritiskom sa ostalim slojevima lopte, FIFA PRO sertifikat (Slika 2 i 4. Dokazuje da je lopta prošla svih 12 zahtevnih testova lopte koje propisuje FIFA). Lopte se sastoje iz 5 slojeva (slika 10).

 
      Na svim loptama pored ventila ima mora da postoji nalepnica sa datumom proizvodnje i QR kodom koji kada skenirate odlazite na adidasov sajt. Lote su veličine 5, 430 grama težine… sve što bi ste poželeli od lopte ova lopta je to.   Sve lopte čuvam u streč foliji (slike 9 i 10) kako na njih ne bi pala i trunka i kako bi ih novi vlasnici dobili savršene.


     Idealan poklon za bilo kog fudbalera. Ovo su lopte sa kojima su igrale svetske zvezde, a Lionel Mesi (slike 12 i 13) je zvaničan promoter ove lopte. Lopte se brzo prodaju. . . Još samo nekoliko komada.


     Cena: 11.500 dinara.


        Možete zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !   Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu… Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.


                     U ponudi još puno sportske opreme, a najviše za odbojku!


     Robu šaljem kao običan paket (CC) ili Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).



                  Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

ID Oglasa: #161843868
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.