slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Fudbalska lopta Select NUMERO 10 sa FIFA BASIC sertifikatom

4.500 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
370
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

FUDBALSKA LOPTA NUMERO 10 SA FIFA BASIC SERTIFIKATOM

 

Fudbalska lopta NUMERO 10 FIFA BASIC je proizvod čuvenog Danskog brenda Select koji je poznat po izdržljivosti i trajnosti lopti.  Selekt je najpoznatiji u fudbalu, fucalu i rukometu – tamo gde lopte trpe najjače udarce i teške uslove eksploatacijije.

 

Ova lopta sastoji se od 32 panela sastavljenih od 12 petouglova i 20 šestouglova. 32 panela se šiju zajedno sa 630 duplih šavova i 60 ugaonih šavova i zatvaraju se – posebno za SELECT – dvostrukim čvorom. Ovako lopta traje duže. Unutar lopte je mehur Zero-Ving napravljen od prirodnog lateksa visokih performansi. Koncept je razvijen kako bi se osiguralo da i mehur i lopta budu što je moguće zaobljeniji. Koristi se isključivo lateks mehuri sa ugrađenom tačkom za balans na suprotnoj strani otvora ventila. Ručno šivena lopta (čitaj najkvalitetnije sastavljanje segmenata).

 

Ovo, zajedno sa konceptom Zero-Ving, obezbeđuje da fudbalska lopta Numero 10 v22 bude savršeno izbalansirana lopta sa veoma lepim odskokom. Da bi se lopta stabilizovala i osigurala da ostane okrugla, 32 panela su obložena sa nekoliko slojeva tekstilnog materijala. Postava pomaže u prilagođavanju mekoće i poboljšava kontakt između lopte i stopala. Spoljni sloj lopte je napravljen od sintetičke kože u poliuretana (PU). Površina ovog materijala može biti „ sjajna“ , „ zrnasta“ ili „ dezen“ i sastoji se od puno PU vlakana. U kombinaciji, ovo daje jaku površinu sa izraženom mekoćom.

 

Pogodna je za sve vrste podloga. NUMERO 10 FIFA BASIC je unapređena verzija naše legendarne fudbalske lopte.

 

Cena : 4.500 dinara.

 

Pitate se zašto je ova lopta kod mene znatno jeftiinija no u slobodnoj prodaji? Zato što su trgovci u prodavnici upropastili ventil. Ja sam ga zamenio novim od belog butila, koji je kvalitetniji od originalnog (! ). Dakle, na lopti sam zamenio ventil i sada je potpuno ispravna. Namerno sam slikao ventil da se to vidi na jednoj slici. Jeftinija 2.000-3.000 dinara, a ima nov, bolji ventil. To tvrdim jer imam servis za popravku lopti i svakodnevno mi kroz ruke prolaze desetine lopti.

 

Ova lopta je odlična prilika da dođete do vrlo kvaluiitetne lopte za male pare. Retka prilika za one koji znaju šta je kvalitet.

 

U ponudi imam još puno vrsta lopti, novih i polovnih. Kupujem, prodajem, popravljam lopte. . . Sarađujem sa puno ljudi koji rade sa loptama, tako da stalno imam lopte koje su znatno ispod tržišnih cena jer ih dobijam u kompenzaciji. Zato pogledajte sve moje oglase!

 

Možete zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !  Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu… Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

            U ponudi još puno sportske opreme. Zato, opet,   pogledajte sve moje oglase.

            Robu šaljem kao običan paket (CC) ili na Vaš zahtev Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). ,   Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).


                              Od 8 do 24 sata  SVAKI DAN ( I PRAZNIKOM ! ) 
                     
                                  065 8268 507

ID Oglasa: #157189084
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.