slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Fudbalske lopte Gala MEXICO, NOVO!

4.000 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
142
4
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

     Fudbalske lopte Gala MEXICO su najbolje lopte bubamara lopte koje se mogu naći kod nas. Izuzetnog kvaliteta, ručno šivena  sa 3mm debelim poliuretanskim vlaknima u završnom sloju (vidi sliku 3).  Poliuretanska vlakna su najkvalitetnija zamena za prirodnu kožu koja su trajnija od kože, a na dodir su kao koža. Kome god da je date u ruke reći će da je od prirodne kože. A ustvari je i bolja. Ova lopta je posebna po tome što je za igru u svim vremenskim uslovima i svim podlogama, a klasičnog bubamara dizajna sa peto i šetouglovima. Kada je uzmete u ruke shatite o kakvom kvalitetu se radi. Poželite odmah da je šutnete jako. . .

 

     Oficijelne težine i obima kako to FIFA nalaže, veličine 5. Ručno šivenje podrazumeva mnogo jače konce no mašinsko, debeo sloj poliuretanskih vlakana je čuva od bušenja i omogućava trajnost čak i na betonu i asfaltu. Malo koja lopta to može da ponudi. . . U ovom cenovnom rangu nijedna. Gala je Češki brend koji je postao vrlo popularan po odličnom kvalitetu po razumnoj ceni. Njihove odbojkaške lopte su izuzetno popularne u Srbiji.

 

     Idealan poklon za mladog fudbalera ili fudbalerku na kome će vam dugo biti zahvalni!

     

     Još nisam imao kupca koji je mogao da je priušti, da je držao u rukama da je nije kupio. . .

 

     Cena: 4.000 dinara po komadu.

 

    Garantujem zadovoljstvo onome ko bude igrao sa njom!

 

        Možete me zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !   Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu…    Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

    U ponudi još puno sportske opreme, za fudbal, košarku, a najviše za odbojku!

 

Robu šaljem kao običan paket (CC) ili na Vaš zahtev Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). ,   Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).

 

                  Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

ID Oglasa: #160741733
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.