slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Fudbalske lopte Nike Flight, polovne a dobre!

6.000 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
54
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

      Sve ove lopte su isključivo sa FIFA PRO sertifikatom (FIFA QUALITY PRO). Kvalitet koji mnogi još uvek nazivju "A" klasom i ako je ta nomenklarura davno prevazidjena. Dakle vrhunske, takmičarske lopte za utakmice (match ball), bolje od nekadašnje "A" klase. Ovo su zvanične lopte našeg nacionalnog prvenstva (Jelen super liga). Očuvane su.  Na nekima je zamenjen ventil. Sve sam ih dobio u kompenzaciji za popravke drugih lopti, kada nekome popravim lopte on plati u ispravnim loptama ili u loptama kojima sam zamenio ventil. Sve potpuno funkcionalne i trajaće još dugo ako se normalno koriste.

     Ako želite neku, slobodno tražite slike sa više strana. Slikaću ih kako god hoćete. Uglavnom su bez ikakvih ogrebotina, već sa različitim nivom svežine boja. Korišćene su isključivo na travi. znam jer su nabavljene od fudbalskih kluova. Neke su čak uhvaćene na utakmici. Slikane su tako da se vide cene na svakoj. Pošto se ove lopte odlično prodaju, a stalno mi pristižu nove, molim vas pozovite, za npr. loptu između 7 i 8000 dinara, pa ću vam poslati slike svih koje su u tom cenovnom rangu. Velika je cirkulacija lopti tako da slike možete da tretirate kao informativne. imam i drugi oglas gde su različite lopte ali isključivo sa FIFA PRO sertifikatom. . .

       

     Odlična prilika, ako kupujete za sebe, da za nekoliko hiljada dinara manje od cene nove dobijete odličnu loptu. Imam ovakve i nove po 11.500 dinara.


      Stanje lopti se menja na dnevnom nivou, tako da predlažem ako vam se neka svidi da je odmah kupite, jer sutra možda neće biti na stanju, a na njenom mestu će biti neka druga lopta.

     Možete mi ponuditi i druge lopte u zamenu. Svki dogovor je moguć ako postoji obostrani interes.

       U ponudi imam još puno sportske opreme, novih i polovnih lopti za fudbal, košaku, odbojku, rukomet, američki fudbal. . .

 
       Možete zvati svaki dan od 8 do 24 sata.   Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu. . . Zvaću Vas kada budem u prilici.


      Robu šaljem Poštom Srbije (PTT) na dva načina, postexpresom (PX) ili kao kao običan paket (CC) ili na Vaš zahtev. Iznosi poštarina su (za pakete do 0,5 kg) :


- 458 dinara, postekspresom (danas za sutra), sa plaćanjem i robe i poštarine pouzećem.

-308 dinara, postexpresom (danas za sutra), ako prethodno uplatite vrednost paketa na moj račun (150-8101002143658-14). Tada plaćate kuriru samo poštarinu (308 dinara).

-358 dinara, običan paket (CC, rok isporuke je 5 dana), sa plaćanjem i robe i poštarine pouzećem.

-200 dinara, običan paket (CC, rok isporuke je 5 dana), ako prethodno uplatite vrednost paketa na moj račun (150-8101002143658-14). Tada plaćate kuriru samo poštarinu (200 dinara).

 
      Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS).


                                                                      065 8268 507

                                                          Pogledajte sve moje oglase!

                                  (Da ne šaljem dvaput pakete. Meni lakše a Vama jeftinije. )

ID Oglasa: #166211869
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.