slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Fudbalske rukavice Fudbalske golmanske rukavice 02 zgusnuti

1.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
964
7
pre 13 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
ima broj 7/8/9/10


ilustrirati
 ⚽ Ove izdržljive i udobne rukavice za nogometnog vratara sa štitnicima za prste savršene su za svakog igrača. Bilo da se natječete ili trenirate, ova vratarska rukavica vas pokriva. ​

 ? STILNI DIZAJN: Naše golmanske rukavice za djecu imaju upečatljive boje, dinamične i elegantne uzorke koji promiču ljubav mladih prema nogometu.

 ? Kako se brinuti za omladinske golmanske rukavice?

 Vratarske rukavice nakon upotrebe obrišite krpom, zatim ih ostavite da se osuše prirodnim putem. Nije potrebno koristiti deterdžent. Rukavice za mlade vratare treba zaštititi od sunčeve svjetlosti i izravnih izvora topline.

 Materijal nogometnih rukavica: lateks, najlon, PU

 Boja: crvena, zelena, žuta
 Značajke i pojedinosti

 ⚽ IZVANREDNO PRIHVATANJE I KONTROLA: Naše rukavice za nogometne vratare prekrivene su dlanom od prirodnog lateksa od 0,12 inča / 3 mm koji ne klizi i otporan je na abraziju. Naše golmanske rukavice pružaju izvrsno prianjanje i kontrolu čak i za kišnih i snježnih dana. ​

 ⚽ ZAŠTITA OD PRSTIJU I DLANOVA: Ove golmanske rukavice za mlade imaju ugrađene bodlje za prste i podstavljeni dlan od pjene od lateksa, tako da se prsti nećete ozlijediti, ali još uvijek imate dovoljno pokretljivosti da savijete dječje vratarske rukavice i zgrabite loptu s lakoćom .

 ⚽Dizajn dvostruke trake za ručni zglob: Naše golmanske rukavice za tinejdžere dizajnirane su s dvostrukom trakom za ručni zglob, unutarnji sloj je elastična traka, a vanjski sloj je visokokvalitetni čičak zavoj. Može se slobodno prilagoditi po veličini i dobro pristajati kako bi se izbjegao rizik od uganuća zgloba. ​

 ⚽ UDOBNE ZA NOŠENJE: Nogometne rukavice za mlade imaju jastučiće od meke tkanine iznutra, a prsti vratarskih rukavica prekriveni su prozračnom mrežastom tkaninom, osiguravajući da upijaju znoj bez osjećaja zagušljivosti.

 ⚽ 100% JAMSTVO KVALITETE: Ova nogometna rukavica je savršen poklon za djecu i odrasle ljubitelje nogometa, pogodna za utakmice ili dnevne treninge. Ako kasnije budete imali pitanja, slobodno nas kontaktirajte.


ID Oglasa: #153524535
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.