slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Lopte za fucal / futsal UMBRO SALA LEAGUE

2.000 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
198
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

      Lopte za fucal / futsal UMBRO SALA LEAGUE

 

     Lopte su nove, nekorišćene. Imale su fabričku grešku. Moj kolega koji to radi svakodnevno ih je popravio. Rašio ih je zakrpio taj fabrički feler i zašio ih. Sada su potpuno funkcionalne. Ručno su šivene i od veoma debelog materijala, vrlo izdržljive. Naravno sa „ tegom“ i u veličini 4. Model se više ne može nabaviti u slobodnoj prodaji.

 

      Na mestu gde su rašivane i zašivene nakon poravke se vide malo konci, što nema uticaja na korišćenje lopti jer ih je popravljao majstor sa višedecenijskim iskustvom, ali eto, i to želim da navedem da bi opis bio potpun. Sve se vidi na slici broj 7.

 

      I sam se bavim popravkom lopti pa mogu da tvrdim da je ovo urađeno korektno, a o loptama sam se raspitao kod prijatelja koji igraju futsal i poklonio im jednu ali da mi iskreno kažu kakva je lopta. Dobio sam odgovor `da nije top model, ali da cene da vredi oko 4000 din. , te da su prijatno iznenađeni kvalitetom`.

 

     Cena lopti je 2.000 dinara po komadu.

 

             Možete zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !    Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu… Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

                     U ponudi još puno sportske opreme, a najviše za odbojku!

 

     Robu šaljem kao običan paket (CC) ili Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).

 

                  Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

 

ID Oglasa: #162440878
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.