slika
slika
1 od 2

Patike za fudbal na daljinski

3.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
227
0
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi
Ova dečija igračka za RC automobil napravljena je od vrhunskog ABS materijala, bezbedna za igru dece. Duga kontrolna udaljenost, nezavisna traka.

Karakteristike:

Visokokvalitetni materijal:
Napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, prošao je mnogo sigurnosnih testova. Bezbedan za vašu decu.

Snažna funkcija:

Nezavisni opseg od 2,4 GHz, daljinsko upravljanje dužinom od 65 stopa.  Pogodno za decu da se igraju sa prijateljima u zatvorenom i na otvorenom.

Jedinstveni izgled:  
Automobil u obliku patika, dolazi sa prelepim paketom, odličan izbor poklona za decu od 6+ godine.

Specifikacija:

Ime: Deca Kid RC auto igračka

Materijal: ABS

Veličina: 16 x 10 x 9 cm / 6,3 x 3,94 x 3,54 inča (približno)

1. Opremljen autom na daljinsko upravljanje, daljinskim upravljačem i malom fudbalskom loptom (bez baterija), ovaj fudbalski automobil sa daljinskim upravljanjem kombinuje 2 omiljena elementa dece, automobil i fudbal, dizajniran da ima cool fudbal oblik cipela.

2. Kul igračka sa treperavim LED svetlima. Ova dečija RC igračka za automobile donosi mnogo zabave deci, bilo u zatvorenom ili na otvorenom. Možete koristiti automobil da šutirate loptu, postignete gol i igrate uzbudljivu igru.

3. Udaljenost daljinskog upravljača za dečije automobile je oko 65 stopa, obezbeđujući svaki od njih nezavisni signal i može da ga reprodukuje više ljudi u isto vreme, radeći u nezavisnom opsegu od 2,4 GHz, apsolutno bez smetnji.

4. RC auto igračka se napaja baterijama, eliminišući potrebu za čestim punjenjem, bezbedna za igru dece. Auto koristi 3 AA baterije, a daljinski upravljač koristi 2 AAA baterije (nisu uključene).

5. Napravljen od visokokvalitetnog čvrstog ABS materijala koji se može reciklirati, fudbalski automobil na daljinsko upravljanje dolazi sa prelepim paketom, dizajniranim da bude savršen poklon za decu stariju od 6 godine, proizveden pod strogom kontrolom kvaliteta i prošao rigorozne testove bezbednosti.

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380 
Mogucnost licnog preuzimanja na Novom Beogradu
Kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #145198693
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.