slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Polovne fudbalske lopte jeftino (300-1000 din.)

800 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
286
9
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

     

     Ako želite loptu za napolje, a žao vam je da koristite novu, najbolje rešenje je polovna lopta koja će trajati znatno duže no što je plaćena, a uživaćete u igri za malo para.   Sve  lopte su ispravne, drže pritisak i potpuno su funkcionalne. Neke nikada nisu korišćene ali imaju po neko oštećenje u transportu ili fabričku grešku ili su npr. bile rašivene pa su popravqene. Daleko su ispod realnih cena. Dajem ih po ovim cenama zbog manjaka prostora. Sve su slikane iz 2 ugla kako bi se videli nedostaci koji su opisani. Sve su vel.5.

     Redosled slika je usklađen sa redosledom opisa.

1.     ORDU, nova, nekorišćena, ide kao polovna jer ima flek. Obična. Cena 400 din.


2.       AMIGOLD, nova, nekorišćena, , ide kao polovna jer je bila rašivena malo, ali je to popravljeno. Obična. Cena: 300 din.


3.       Nike Phantom, odlična lopta koja će još dugo služiti. Imam i nove ovakve po 1500 din. Oštećenje koje se vidi je samo na spoljnom sloju lopte (! ). Cena: 500 din.


4.         Nike Juventus, lopta sa obeležjima poznatog italijanskog prvaka, kvalitetna u malo lošijem stanju ali služiće još dugo. Kvalitetnije od novih lopti koje se mogu nabaviti do 2500 din. Cena: 800 din.

 
5.         Break Limit Team Pro, lopta manje poznatog proizvođača koja se u praksi pokazala trajnom, sa IMS (international Match Standard) sertifikatom. Imam još jednu u nešto boljem stanju za 800 din. Cena: 600 din.

 

6.         Adidas Champions League Match Ball Replica, lopta koja je nova oko 6.000 dinara, dobar deo svog životnog veka je pregurala, ali trajaće još dugo, pre svega jer ove lopte imaju jakim tekstilom bandažiranu unutrašnju loptu koja je čini otpornijom na bušenje i deformacije, Izgleda dosta lošije no što je stvarno stanje, preporuka. Samo 1/10 cene, 600 dinara.

 

7.          Nike PITCH, poznata leplika vrhunskih Nike lopti. Unutrašnja lopta je fabrički bandažirana jakim tekstilom, što je čini otpornijom na bušenje i deformacije, a preko njega ide sloj poput najlona koji sprečava prodiranje vode u loptu. Trajaće još dugo. U prodaji je nova preko 3.000 dinara, ova samo 1.000 din.

 

8.           Pro Tuch, poliuretanska lopta, vrlo jefino, 400 din.


     Imam i nove lopte Adidas, Nike. . . Svaki dogovor je moguć.


     U ponudi još puno sportske opreme. Imam i nove i polovne lopte za košarku, odbojku, fudbal i rukomet.

 

     Možete zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !    Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu… Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

     Robu šaljem preko pošte kao običan paket (CC) ili Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS).

 

                  Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

 

ID Oglasa: #163808327
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.