slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Dečija stolica za kampovanje-Sklopiva za unutrašnju i spolja

2.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
77
3
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

Simpatičan dizajn: zahvaljujući razigranom, šarenom dizajnu, vaša deca će voleti da sede u ovoj zabavnoj stolici na sklapanje, da se bave knjigama i rukotvorinama ili se jednostavno opuštaju.
Udobna podloga: velikodušno podstavljeno sedište stolice na sklapanje prekriveno je mekom poliesterskom tkaninom i pruža izuzetnu relaksaciju. Čvrsta čelična konstrukcija može izdržati do 50 kg.
Sklopiva: dečija stolica se može sklopiti jednom rukom, a zahvaljujući laganoj konstrukciji, lako je poneti sa sobom  ili na putovanje.
Univerzalna upotreba: ova sklopiva stolica za kampovanje je idealno sedište za vaše dete i može se koristiti u bilo kojoj prostoriji u kući, npr. u spavaćim sobama, igraonicama i dečijim sobama.
Pogodan uzrast: pogodan za decu uzrasta od 3 do 5 godina. Dimenzije: prečnik 50 x visina 49 cm. Sedište: 33 Š x 28 D x 26 V cm 

 

ID Oglasa: #155199274
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.