slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dvoslojni iglo sator Kola za 4-5 osoba

100 €

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
2.368
45
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - kontakt samo VIBER I KP
Član od 11.07.2008.

Malo koriscen, otpakovan pregledan i sklopljen. Sa obzirom da je sator iz Nemacke i razumljivo je da je kvalitet za njihovo trziste daleko bolji i satori su dugotrajniji od novih kineskih satora. Dvoslojni sator, znaci sator u satoru, kvalitetan, veliki sator sa nadstresnicom, predsobljem. Vrlo jednostavan i lak za sklapanje, ima klinove i kanape za fiksiranje za zamlju i zatezanje. Duplo platno na krovu, spoljno platno je plastificirano, odlican izolator od toplote i zastita od kise, ima i mrezu protiv komaraca na unutrasnjem satoru.  
Moji satori su mirisljavi i pregledani po pitanju ispravnosti kako opreme tako i platna. Ne prodajem budjave satore sa trulim platnima. Svaki moj sator je kompletan po pitanju opreme koja ide uz njih, klinovi fiber sipke i kanapi za zatezanje. Ako slicajno postoji neka mana sto je veoma retko ja to i napisem jer vecina mojih satora je nekoriscena ili jednom upotrebljena. Moje ocene su garancija o kvalitetu opreme koju kupujete!  
ima zagrebano platno u transportu na 2 nebitna mesta na poslednjim slikama, na lufteru i na prednjim vratima sto je van mesta gde je bitno za kisu.
ovaj model ima 2 ulaza sto daje vece provetravanje u letnjem periodu i osobe koje kasnije ulaze u sator ne moraju da preskacu druge vec udju sa druge strane.

Obratite paznju pri izboru satora da li je sator zaista dvoslojni, to znaci da mora imati 2 satora jedan preko drugog, prvi unutrasnji sa komarnikom, soba sa sinama , konstrukcijom koja drzi ceo sator   pa preko njega ide zastitni plastificirani deo platna koji stiti od sunca i kise, kao na mojim slikama. Ako se spolja vide sine to u 99% slucajeva nije dvoslijni bez obzira sto je po gabaritima veliki i sto pise dvoslojni. Mnogi pisu da prodaju dvoslojni sator i ne znajuci sta to znaci ili zele da po svajku cenu zavale svoj a imaju samo jedno platno , verovatno pod racunaju kao drugi sloj  ; )
IMAM I ODLICNE VRECE I PODLOGE ZA SPAVANJE

ID Oglasa: #137576236
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.