slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Ice Pack Hladna led obloga koja se zamrzne 2 KOMADA

1.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
1
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 13

 

Oblog leda za povrede, 2 vruća hladna pakovanja za višekratnu upotrebu olakšavaju oporavak od operacije, bolove u zglobovima, bol u mišićima i upalu - podesiva i fleksibilna terapija za kolena, leđa, laktove, zglobove i noge


【Udobno ublažavanje bolova】 - SVETSKI BIO paketi leda za višekratnu upotrebu za povrede nude toplo i hladno terapeutsko olakšanje za miofascijalne bolove, bolove mekih tkiva, zglobove i bolove u mišićima, istegnuće, migrenu, tendonitis, zamenu kolena, osteoartritis.
Dvostruka pakovanja leda sa gelom】 - Nudimo 2 mekana pakovanja toplog hladnog gela za višekratnu upotrebu koja su pričvršćena elastičnom trakom, jedno pakovanje gela možete držati u zamrzivaču, a drugo sa kompletom prve pomoći za spremanje za zagrevanje. I svaki ledeni paket ima efektivnu površinu od 9" k 4,3", odgovara većini tipova tela.
Podesivi, hands-free, prenosivi】 - Pakovanje leda za višekratnu upotrebu sa kaišima osiguravaju da se gel led paket pričvrsti oko povređenog područja za primenu bez upotrebe ruku i pun opseg kretanja. Pored nanošenja na glavu, može se naneti na vrat, kolena, ramena, noge ili gde god vam je potrebno.
Vreli i hladni kompres za višekratnu upotrebu】 - Flek hladni paket leda za višekratnu upotrebu može se koristiti kao led ili vrući paket. Za terapiju hladnoćom, možete ga držati u zamrzivaču radi lakšeg oslobađanja od modrica, uganuća i upala, ili ga zagrejati u mikrotalasnoj pećnici ili u prokuvanoj vodi za brzu udobnost u slučaju menstrualnih grčeva ili grčeva.
Bezbedan i vrhunski paket leda za povrede】 - Fleksibilno hladno pakovanje za višekratnu upotrebu obloženo je izdržljivim najlonskim materijalom mekim na dodir koji je nežan za kožu, gel iznutra je netoksičan, smrzava se za sat vremena, ali je i dalje fleksibilan, smanjujući upalu i poboljšati prirodnu cirkulaciju kako bi se vaše telo moglo efikasnije oporaviti.

ID Oglasa: #165991909
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.