slika
1 od 1

Kamp sto

2.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
13
1
pre 9 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
Sto za kampovanje
Prenosivi sto za kamp
Sto za pecanje

Bilo da ste otkrili piknik, putovanje automobilom, pecanje, kampovanje ili putovanje, ovaj prakticni sto dobro sluzi. Napravljen od visokokvalitetnog drvenog aluminijuma, ovaj mini sto za kampovanje nije samo lagan i izdržljiv, već je i vizuelno privlačan. Njegova kompaktna veličina od 40x35x3cm olakšava nošenje, a tezi samo 1 kg, tako da ne treba nepotrebno trositi snagu.
Podešavanje ovog ultraotpornog kompaktnog stola je lako, a zahvaljujući jedinstvenoj vezi sa zadnjim dizajnom, traje mnogo godina. Kombinujte ovaj sto sa šatorom, laganom stolicom za kampovanje i prenosivim roštiljem i dobićete sve što vam je potrebno za udobno i prijatno iskustvo na otvorenom. Bilo da ste za rostilj oko logorske vatre ili uživajte u ukusnom obroku sa prijateljima i porodicom, sklopivi drveni mini sto za kampovanje je pravi savršen saputnik.
Praktican i lagan za upotrebu i u isto vreme mnogo koristan.

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141
ID Oglasa: #166179213
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.